Takkede nej i 10 år: Rapper med i 'Vild med dans'

Takkede nej i 10 år: Rapper med i 'Vild med dans'

image title: 
konstantin32/123rf.com
TV 2 løfter sløret for endnu en ’Vild med dans’-deltager, og denne gang er det den kendte rapper Jokeren, der har takket ja til at deltage i programmet.

Det er ikke første gang, at han har fået tilbuddet, faktisk er han blevet spurgt hele ti år i træk, men har tidligere valgt at takke nej, da han ikke mente, at hans livsstil passede sammen med underholdningsprogrammet. Men nu er der kommet andre boller på suppen.

”Baggrunden for, at jeg har sagt ja til at være med i "Vild med dans", er, at jeg har lagt min livsstil om. Jeg har fået en ADHA-diagnose, og det har betydet, at jeg pludselig forstår, hvorfor jeg har haft brug for at fylde mig med så mange rock'n'roll tilsætningsstoffer gennem livet”, fortæller Jokeren til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Stort navn med i ’Vild med dans’

Den kække rapper, der blandt andet tidligere er kendt skyldig for kørsel med kokain og alkohol i blodet, er med andre ord blevet voksen, og har for alvor fået etableret voksenlivet.

”Jeg er flyttet til Frederiksberg med min kæreste og min datter, og lever et voksenliv, og det er mine forældres yndlingsudsendelse, så jeg tænkte, det ville være sjovt,” siger Jokeren til Ekstra Bladet.

Jokeren glæder sig til at hoppe i danseskoene og vise Danmark, hvem han er, og hvad han kan, også selvom han ikke har den helt store danseerfaring.

”Jeg vil gerne vise Danmark, hvordan jeg lever mit liv nu. Hvis man kun hører om mig fra sladderbladene, så ligner det jo en katastrofe, hvilket jeg nu aldrig synes, det har været. Men det ville være rart at se Danmark i øjnene og vise, hvordan jeg er nu,” siger han til Ekstra Bladet.

Tror du, Jokeren kan vinde ’Vild med dans’?

Ekstra Bladet
Tags: