Tandlæger er ofte dyre, men ikke hos Danmarks førende tandlægekæde

Tandlæger er ofte dyre, men ikke hos Danmarks førende tandlægekæde

(Annonce)
For mange er det ofte en stor og uforudset udgift, når de går til tandlæge. Billige tandlæger kan være svære at finde, men hvis du tager dig tid til at undersøge markedet, så findes der faktisk tandlægepriser, som er til at overkomme. Også for dig. Hvis du ikke har tiden til at undersøge det selv, så kan du også blot læse denne artikel, hvor vi vil fremhæve særligt en tandlægeklinik, som gør finansiering af tandlægebehandlingen lettere.

Godt Smil

Med 26 klinikker fordelt rundt i hele Danmark er Godt Smil Danmarks førende tandlægekæde. Med 180 tandlægestole bliver det til mange glade patienter. Faktisk har Godt Smils tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger cirka 2.000 tilfredse patienter dagligt. Dette kan blandt andet lade sig gøre grundet Godt Smils høje ekspertise, og fordi de forholder sig kritisk til den fælles prisfastsættelse, der er og særligt var mellem danske tandlæger tilbage i 2005.

40% billigere end de andre

Godt Smil er med til at udfordre den manglende konkurrence blandt tandlæger, som findes i Danmark. Derfor tilbyder Godt Smil op til 40% billigere behandlinger, end det danske gennemsnit. Således bliver prisen hos Godt Smil sammenligning med priser i Tyskland og Sverige. Det lyder måske for godt til at være sandt. Du fristes højst sandsynligt til at spørge, hvordan det kan lade sig gøre. Men det er faktisk ret simpelt. Godt Smil kan holde det lave prisniveau, fordi de lægger stor vægt på kun at investere i fordelagtige indkøbsaftaler. Derudover så vælger de højteknologisk udstyr, så de ikke er nødsaget til at købe nyt ofte. Andre fordele ved højteknologisk udstyr er, at det sikrer dig en behandling i høj kvalitet, hurtigt overstået behandlinger og effektivt arbejde samt tryghed i behandlingerne. Afslutningsvis har Godt Smil deres eget dentallaboratorium i Højbjerg, som også kan spare dem for mange ekstra udgifter.

Du er i centrum

Det er vigtigt for Godt Smil, at du er i centrum. Det skal alle deres kunder opleve. På Godt Smils hjemmeside https://www.godtsmil.dk kan du læse om tidligere kunders oplevelser. Heriblandt udtaler den tidligere landsholdsspiller i håndbold Lars Rasmussen følgende: ”Da jeg trådte ind hos Godt Smil tandlægerne i Horsens var jeg ikke i tvivl om, at her skulle jeg have lavet mine tænder. Jeg blev modtaget af to søde mennesker, som lyttede og med det samme gav mig en super pris”. Som kunde vil du også opleve, at Godt Smil forholder sig aktivt til tandlægeforeningen og dens vedtægter i forhold til mærkesager, etik og meget mere.

Hos Godt Smil er det muligt at få lavet implanter, tandproteser, porcelænskroner, rodbehandlinger og tandblegninger på trods af tandlægeskræk. Alle Godt Smils ansatte er opmærksomme på at mange danskere lider af tandlægeskræk, og de vil derfor gøre deres bedste for, at du får en god oplevelse. Hvis der er nødvendigt, tilbyder de sedering, som er en kombination af smertestillende samt beroligende medicin, og de tilbyder også fuld narkose, hvis du skal have foretaget et fuld kirurgisk indgreb.

Du kan selvfølgelig også undersøge andre tandlægeklinikker. Der findes flere gode og billige tandlæger i Danmark, men denne tandlægekæde er vores bedste bud. 
Tags: