Taxachauffører tvinger kunder til at strippe

Taxachauffører tvinger kunder til at strippe

image title: 
Foto: Anna Grigorjeva/123rf.com


I Rusland er taxachauffører begyndt at straffe kunder, der prøver at løbe fra regningen, ved at tvinge dem til at afklæde sig selv. Herefter overdænges de snydende kunder med maling.

Taxachaufførernes selvtægt har dog ikke fået myndighederne til at reagere mod den nye trend.

En talsmand for taxachaufførerne, Mikhail Bovyrin, kritiserer de kunder, der forsøger at snyde, og forsvarer taxachaufførerne med, at de er i en vanskelig situation.

”Vi er bare alle sammen trætte af, at folk tror, de kan løbe fra regningen og ikke betale. Hvad kan vi ellers gøre ved problemet? Ringe efter politiet og miste endnu flere penge, mens vi venter på politiet, som alligevel ikke gør noget?” siger han.

Den første hævnepisode fandt sted, da en taxachauffør blev mistænkelig over tre passagerer, der ville køres fra landsbyen Rudnik til den større by Nizhny Tagil.

Mikhail Bovyrin fortæller, at de tre passagerer bekræftede taxachaufførens mistanke, da de forsøgte at flygte, da turen var slut i Nizhny Tagil.

Desværre for de uærlige passagerer havde taxachaufføren dog tilkaldt andre taxachauffører, der holdt klar, og de tre passagerer blev fanget og tvunget til at smide tøjet, hvorefter der blev smurt maling på dem.

Episoden blev filmet af taxachaufførerne, og efterfølgende blev videoen lagt online til skræk og advarsel for andre snydepelse.
Efterfølgende er lignende videoer dukket op. En ung kvinde tvinges til at smøre maling i ansigtet på sig selv, men fik lov at beholde tøjet på.

Det lokale politi udtaler, at de er opmærksomme på tendensen, men at de først vil tage affære, når de modtager en anmeldelse fra et offer.

Ville du synes, at det var i orden, hvis taxachauffører herhjemme tyede til lignende metoder? Og ville du mene, at politiet skulle reagere? 

Daily Mail
 
Tags: 
Nøgleord: