Taxaer ignorerede voldtaget drivvåd kvinde

Taxaer ignorerede voldtaget drivvåd kvinde

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf
Tidligt i december sidste år, blev en kvinde overfaldet, forsøgt voldtaget, brutalt slået og smidt i et havnebassin i København. Kvinden stiger op ad det cirka 9 grader kolde vand, og ser en række taxaer holde tæt på et hotel ved Kalvebod Brygge, men samtlige taxaer ignorerede kvinden.

En 34-årig mand er tiltalt i Københavns Byret, hvor han mødte op onsdag formiddag, for at have forsøgt at voldtage kvinden, mens hans med adskillige knytnæveslag slog hende bevidstløs, og derefter at have trukket hende langs asfalten for derefter at smide hende i det iskolde havnebassin.

Manden nægter sig skyldig.

LÆS OGSÅ: 37-årig stukket ned på Avedøre togstation

Optagelser fra hotellet viser hvordan kvinden forgæves forsøger at få hjælp fra en taxa.

En chauffør stiger ud af den første taxa, men da den medtagede, drivvåde og grædende kvinde nærmer sig, sætter chaufføren sig straks ind i taxaen igen. Da kvinden tager i håndtaget, er døren låst, og chaufføren kører straks sin vej, og efterlader kvinden uden hjælp. Og sådan kørte flere taxaer forbi hende.

Til sidst får kvinden hjælp af en receptionist på det nærliggende hotel.

Kvinden blev i åndenød og grædende hentet af en ambulance og straks kørt på hospitalet, hvor de registrerede i alt 40 skader på ansigt og krop.

Er vi for dårlige til at hjælpe hinanden, og hvorfor?

MSN Nyheder
Tags: