Thorup-projekt starter med gigantiask underskud

Thorup-projekt starter med gigantiask underskud

image title: 
morganka/123rf.com
Tidligere Tv-vært, designer og arkitekt  Emil Thorup har ikke haft helt med at gøre sin ambitiøse møbelforretning rentabel. Det skriver Ekstra Bladet.
 
Den 34-årige Grandprix-vært ejer firmaet Handvärk sammen med Kristian og Katrine Rhode.
 
Fundamentet for møblerne er ifølge hjemmesiden, at de alle er af høj kvalitet – det samme kan man ikke sige om økonomien.
 
Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra hovedpersonen selv for at få en reaktion på de tre underskud og hans fremtidige forhåbninger for forretningen.

LÆS OGSÅ: X Factor-sommer afslår rygter om milliardkontrakt
 
Det fremgår af regnskabet, at firmaet forventer et overskud næste år. Firmaet har nemlig haft en forholdsvis stor udgift i form af personaleomkostninger. I det seneste regnskabsår har det udbetalt gager for 870.000 kr. Året forinden var tallet 672.000.
 
Handvärk er ikke det eneste firma Emil Thorup ejer. Hele tre andre virksomheder har Thorup i sit navn: ET Group, ET Byggeri og ET Køkken. Ingen af disse firmaer har dog ikke afleveret regnskab endnu, skriver Ekstra Bladet.
 
Selvom Emil Thorup ikke kan få sin møbelforretning til at gå i nul, så har han tidligere sagt til Politiken, at han er ekstremt god til økonomi.
 
- Jeg har købt lejligheder, og jeg har altid haft en lejlighed eller to, som jeg kunne sætte i stand og sælge. Jeg nægtede bare at være fattig. Jeg har altid taget gode beslutninger. Jeg har altid taget fornuftige beslutninger, når det har handlet om økonomi, sagde han til avisen ifølge Ekstra Bladet.
 
Vidste du, at Emil Thorup ejede et møbelfirma? 

Ekstra Bladet
Tags: