Tidligere ’Vild med dans’-duo danner nu par

Tidligere ’Vild med dans’-duo danner nu par

image title: 
Kamil Macniak/123rf.com
Der var en elektrisk kemi mellem Mathias Käki og Mille Funk i sidste års udgave af ’Vild med dans’.

Men den gang var den 22-årige skuespiller og 25-årige danser dog kun dansepartnere og venner. Sådan er det ikke længere, og det venskabelige bånd har udviklet sig til en flirt.

”Vi dater, men vi er ikke kommet til det punkt, hvor vi kalder os kærester. Vi skal lige lære hinanden at kende ordentligt, men det er noget tid siden, at vi begyndte at date,” siger Mille Funk til SE og HØR.

Overgangen fra et venskab til den unge skuespiller til en flirt har været meget glidende.

LÆS OGSÅ: TV2-program ødelagde Kaspers forhold

”Vi har holdt kontakten og skrevet lidt sammen. Og så så vi hinanden til ”Vild med dansegensynsarrangement”. Efter det begyndt vi at snakke mere sammen, og så har vi først set hinanden som venner, og så fandt vi ud af, at vi måske også skulle prøve at date lidt,” fortæller Mille Funk og uddyber:

”Vi tog det virkelig stille og roligt i starten. Man skal også lige finde hinanden, efter vi var sammen så intenst i ’Vild med dans’,” siger dansebaben.

Mille Funk vil gerne se, hvad der sker i fremtiden med den unge skuespiller, som i øjeblikket filmer den nye sæson af ”Norskov”.

”Vi er jo godt klar over, at mange har gættet på, at vi ville blive kærester, og tiden vil vise, om de får ret, og hvorfor ikke give det en chance, nu hvor min status er ændret?” siger Mille Funk.  

Troede du også, at Käki og Funk ville finde sammen?

Seoghør
Tags: 
Nøgleord: