Tidligere DF’er jubler over Anker Jørgensens død

Tidligere DF’er jubler over Anker Jørgensens død

image title: 
Foto: Facebook
Overalt på de sociale medier er der kommet reaktioner på socialdemokraten, Anker Jørgensens, død. De fleste af dem indeholder respektfulde ord og anekdoter om den forhenværende statsminister.

Men især én skiller sig ud for at forholde sig anderledes til Anker Jørgensens død.

- Det skal fejres!!!! Skål alle sammen tillykke med dagen!! Endeligt er Anker blevet en god socialdemokrat! For en god socialdemokrat er en død socialdemokrat, skrev han på sin Facebook.

Opdateringen kommer fra den tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Brøndby, Carsten Horn, som uddyber sit opslag med en kommentar, hvor han sammenligner socialdemokrater med terrorbevægelsen ISIS:

"Jeg ser socialdemokrater som problemet, jeg ser ISIS som problemet. Alle disse ekstremistiske idéer skal vi som samfund bekæmpe," skriver han.

LÆS OGSÅ: Private vil købe DF-annoncer ud af populært blad

Dansk Folkeparti har efterfølgende taget afstand til kommentaren og understreger, at Carsten Horn ikke længere er medlem af partiet.

Til TV 2 fortæller DF’s partikontor, at Carsten Horn for mere end et år siden meldte sig ud af partiet, og at opdateringen ikke er forenelig med medlemskab af partiet.

"Vi er glade for, at han ikke længere er medlem af partiet. I samme sekund, jeg havde hørt om den opdatering, ville vi have ekskluderet ham øjeblikkeligt," siger organisationskonsulent i Dansk Folkeparti, Steen Thomsen, til TV 2.

Synes du, at Carsten Horns opdatering går over stregen?

TV 2
 
Se debatter