Tidligere Nybygger-par afslører hemmelige planer

Tidligere Nybygger-par afslører hemmelige planer

image title: 
Anawat Sudchanham/123rf.com
Det er ikke kun småting, der er sket Lise og Michael, siden de dukkede op på tv-skærmene og vandt drømmehuset i TV 2-programmet ’Nybyggerne’. Siden da er parret blevet gift, de er blevet forældre til Villy på otte måneder, og inden længe dukker de igen op på tv.
 
Når optagelserne til det nye tv-program er forbi, så venter der nye eventyr for det unge Nybygger-par.
 
På deres fælles blog skriver de, at de fraflytter deres vinderhus – men kun for en stund.
 
LÆS OGSÅ: Amalie og Peter indrømmer romantisk genforening
 
’Vi flytter! Men det er ikke for evigt, vi siger farvel til vores skønne Nybyggerhus. Vi siger faktisk på gensyn. For vi flytter kun midlertidigt. Vi flytter nemlig rigtig langt væk. Faktisk næsten 10.000 kilometer. Lige så snart vi er færdige med tv-optagelserne, skal vi nemlig til Nicaragua’, skriver parret på bloggen.
 
Ifølge Metroxpress har parret drømt om rejsen i snart et år. Lise og Michael har også allerede betalt for kost og logi, mens de på skift skal arbejde frivilligt på den lokale skole og selv have sprogundervisning.  
 
Familien tror på, at de bliver stærkere af rejsen. I starten var de bekymret for deres søn Villy, men nu har rejselysten vokset i dem, og de har fået blod på tanden til at gøre det.
 
Parret slår altså fast, at de ikke har tænkt sig at føle sig som dårlige forældre, fordi andre måske mener det. Og de tror, at rejsen vil føre meget positivt med sig.
 
Hvad synes du om Nybygger-parrets beslutning om at rejse så langt væk? 

MX
Tags: 
Nøgleord: