Tidligere tv-vært taler ud

Tidligere tv-vært taler ud

image title: 
Francis Dean/123rf.com
På Line Baun Danielsens blog afslører hun det sværeste hun nogensinde har gjort i sit liv.
 
’I disse dage fra præcis ét år siden skrev jeg en mail, der ville ændre mit liv,’ skriver den tidligere tv-vært på bloggen.
 
For præcis ét år siden vinkede Line Baun Danielsen altså farvel til tv-branchen, der havde defineret hele hendes liv, hvilket var den største og sværeste beslutning i hendes liv.
 
Og efter knap 30 år i tv-branchen, hvor hun legede med de helt store på henholdsvis TV 2 Nyhederne, Go’ Morgen Danmark, TV3s Onside, Drs Sporløs og senest TV 2 Lorry, måtte hun sande, at det ikke længere var hendes levevej.
 
LÆS OGSÅ: TV 2-vært afslører hemmeligt intimt bryllup
 
’Jeg frygtede for min økonomi. For min arbejdssituation – ja for hvordan det hele skulle gå,’ skriver hun på sin blog og forklarer hertil, hvordan tv-branchen ødelagde hende.
 
’Min krop ville ikke længere være med til de lange seje arbejdsdage med mange deadlines og pres. Min krop skulle ikke længere have hovedpinepiller og penicillin.’
 
I dag arbejder Line Baun Danielsen i stedet som selvstændig coach og foredragsholder. Hertil deler hun ud af sin viden om medie- og præsentationstræning.
 
Den 55-årige tidligere tv-vært stoppede primært sin karriere grundet for meget stress, men hun har også for ofte følt sig som et offer. Blandt andet da Se og Hør publicerede kyssebilleder og billeder, hvor hun ingen bikinitop havde på. Og for 10 år siden, da hun var vært på TV 2s Go’ Morgen Danmark, kom hun fejlagtigt til at sige: ’Er det en abe’? på direkte tv. Det bliver hun ofte påmindet om på de sociale medier og af fremmede folk.
 
Hvad husker du bedst Line Baun Danielsen for? 

BT
Tags: 
Nøgleord: