Tilbageblik: Disse stjerner døde på mystisk vis

Tilbageblik: Disse stjerner døde på mystisk vis

image title: 
Foto: NARMADA GHARAT/123rf.com
I slutningen af denne måned er det 20-året for et af de mest omtalte dødsfald i international presse: Prinsesse Dianas alt for tidlige død den 31. august 1997.

Den engelske prinsesse døde i en bilulykke i Paris, men spekulationerne ville ingen ende tage, da hun netop var blevet skilt fra sin mand, Prins Charles, ligesom der gik rygter om en udenomsægteskabelig affære med hendes livvagt.

Prinsesse Dianas kontroversielle død er dog langt fra enestående, og derfor har MSN udformet en liste med 32 mere eller mindre kendte personligheder, der sluttede livet på mystisk vis.

Blandt de mere kendte navne er der musikstjernerne Michael Jackson og Elvis Presley, som angiveligt døde af en overdosis medicin.

Det samme var tilfældet for skuespilleren Heath Ledger, der blandt andet er kendt for sin rolle som Jokeren i de nyeste Batman-film af Christopher Nolan.

LÆS OGSÅ: Adam Price skal skilles: Vi tager konsekvensen

Sangeren Amy Winehouse døde som 27-årig af et alkoholmisbrug, selvom hendes familie påstår, at hun var blevet sober i perioden op til hendes død, mens skuespilleren Brittany Murphy blot blev 32 år.

I hendes tilfælde er det mystiske, at hendes enkemand døde blot fem måneder senere af samme årsag, nemlig hjertestop grundet en kombination af blodmangel og lungebetændelse.

Af de måske lidt mindre kendte, men bestemt ikke mindre mystiske dødsfald er der skuespilleren Brandon Lee, som under indspilningen af ’The Crow’ blev skudt med en rigtig pistol, der var blevet forvekslet med en rekvisit-pistol.

Listen tæller også musikeren og skuespilleren Michael Hutchence, der officielt begik selvmord, selvom hans kæreste mange år senere påstod, at han døde ved erotisk kvælning.

Sidst, men ikke mindst, er der komikeren Andy Kaufman, der i en alder af 35 år døde af en endnu ikke fastlagt sygdom. Det mystiske ved hans dødsfald er, at han ofte talte om at forfalske sin egen død.

Hvilken af dødsfaldene gjorde mest indtryk på dig?

Se alle 32 navne og deres mystiske dødsårsager på MSN