TILLYKKE: Morten vinder X Factor

TILLYKKE: Morten vinder X Factor

image title: 
Melinda Nagy/123rf.com
Generte Morten Nørgaard fra Odder var et stort smil, da værten Sofie Linde råbte årets 10. Vinder af ’X Factor’ op. Morten stjal seernes hjerter med sit sympatiske og rolige sind lige fra begyndelse og stik mod hvad eksperter, dommere og bookmakere havde spået, vandt den generte mand fra Odder.
 
Forud for finalen erkendte både Remee og Morten, at de stod over for en nærmest umulig udfordring – men det var bade seerne og makkerparret ligeglade med. Morten leverede,  seerne elskede det, og belønnede ham på en jublende fredag aften i DR Byen, hvor de tre dommere præsterede hele to timer uden én eneste kritisk bemærkning til de tre finaledeltagere.
 
Det var en kæmpe overraskelse, at Morten Nørgaard overhovedet overlevede showets første elimineringsrunde. Men den unge mand fra Odder leverede altså vejen, så både seere, Remee og selv Mette Lindberg, der eller flere gange har kritiseret ham, var imponeret.

LÆS OGSÅ: X Factor ændrer praksis inden finaleshow
 
”Du står så stolt og stærkt nu. En flot ung mand med forhøjet selvtillid. Vi har snakket om at lukke alt ude og nyde momentet på scenen. Du er et smukt forbillede for at sige, at man vil og tør det. Det rører mig, sagde Mette Lindberg fredag aften.
 
Med Mortens sejr blev Remee samtidig også den første i den danske udgave af ’X Factor’ til at vinde konkurrencen tre år i streg.
 
”Jeg kunne ikke være mere stolt,” lyder det fra en tydelig berørt Remee.
 
Nu kan Morten Nørgaard se frem til en præmie, der består af et samarbejde med den amerikanske topproducer Dallas Austin og et træningsforløb med Helene Hørlyck, der er vokalcoach for verdens største boyband One Direction. 

Synes du, at Morten Nørgaard var den rigtige vinder af årets X Factor? 

EB
 
Tags: