Tips til rengøring – Sådan får du gjort hjemmet rent hurtigt

Tips til rengøring – Sådan får du gjort hjemmet rent hurtigt

image title: 
Tips til rengøring – Sådan får du gjort hjemmet rent hurtigt
Sponsoreret innhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Har du ofte en smule rodet og kan der godt ligge lidt støv på gulvet i dit hjem i løbet af ugen? Vi kommer her med nogle tips til hvordan du kan få gjort rent i hele hjemmet, så der altid bliver gjort rent løbende, så der ikke hober sig en masse snavs og støv rundt omkring.
 

Sæt tid på rengøringen

Mange gange så orker man ikke begynde at gøre rent, fordi man går og tror at det er noget der tager utrolig lang tid og derfor er så tidskrævende at man ikke mener at man har tiden til det. Men tager det overhved så lang tid at gøre rent i hjemmet? Nej, som regel så går det faktisk hurtigere end man tror og kan kan nå at gøre meget rent på utrolig kort tid.

Prøv at sæt en alarm i gang når du begynder at gøre rent, så du kan se hvor lang tid det tager. Du kan starte med at sætte alarmen til at ringe efter 10 minutter, og så vil du efter 10 minutter se hvor meget du har nået at gøre rent. Langt de fleste bliver overrasket over hvor meget de kan nå at gøre rent på kun 10 minutter og ofte så kan an nå at rydde op i det meste af huset på den tid, medmindre det er virkeligt lang tid siden du sidst rydede op, hvor der godt kan gå lidt længere tid. Men hvis du sætter en alarm til og derefter bare går i gang, så kan du ved at gøre dette hver dag, med kun 10 minutters oprydning og rengøring virkeligt holde dit hjem i flot stand.
 

Sørg for at støvsuge og tøre støv af flere gange om ugen

Når du skal støvsuge, så kan du også godt føle at det tager lang tid fordi du jo også gerne vil være grundig. Men med en støvsuger som du får brugt 2 gange om ugen, så vil du kunne holde støvet så meget nede i hjemmet at du nærmest ikke behøver at være særlig grundig, fordi der kommer til at være langt mindre støv i dit hjem. Det samme gælder når du tøre støv af, hvor det kan komme hurtigt igennem at tøre overfladerne af i dit hjem, hvis du gør det et par gange om ugen. Du kan måske nøjes med at bruge 10 miutter 2 gange om ugen, og så har du stort set taget alle overfalderne i hjemmet. Dette gør det langt mere overskueligt at gøre rent i hjemmet. Du kan finde flere guides til rengøring på rensning.dk hvor du kan finde inspiration til måder at gøre hjemmet rent, som måske er lettere end du er vant til i dag, så det kan blive endnu sjovere at gøre rent. 

 
Tags: