Tjekliste: Er du i et velfungerende forhold?

Tjekliste: Er du i et velfungerende forhold?

image title: 
ammentorp/123rf.com
Hvordan ved man, at man er i et sundt forhold? Vi kender alle til de usunde forhold, hvor ekstrem jalousi, usikkerhed og dumme skænderier er en del af hverdagen. Woman.dk har udarbejdet en liste med syv punkter, som angiver, om du er i et velfungerende parforhold.

1. Ingen undgår skænderier:
Findes der noget værre end skænderier? Hvis du kan gøre det på en saglig måde, er det ikke så slemt! Selvom du og din partner skændes, så er I kommet tættere på hinanden, når I er kommet ud med alle jeres holdninger og aggressioner. Hvis I er et par, som kan lytte til hinanden og tale sammen, så er det sunde skænderier.
 
2. Jalousi er djævlens værk:
Alle mennesker kan blive jaloux, men hvis I snakker om jeres følelser og bliver bekræftet i, at der ikke er et reelt problem, så løser jalousien sig, og med tiden bliver I også mindre jaloux på hinanden. Hvis I ind imellem flirter med andre, så er det kun sjov, som I begge er indforstået med.   
 
3. Vælg den positive vinkel:
Sommetider kan man sige noget, man ikke mener, eller som ens partner misforstår. Hvis dette sker for dig, så vælger du at tage den fra den mest positive vinkel.

LÆS OGSÅ: Dette afskyr kvinder mest ved mænd
 
4. Tænk, før du taler:
Vigtige emner er værd at komme op og skændes over, men drop nu dem nogle af dem! Små petitesser er spild af din og din partners tid. Lyt til hinanden og vælg jeres kampe med omhu.
 
5. Ingen skal ændre på, hvem du er:
Hvis I er gode for hinanden, så elsker I hinanden for dem, I er. Selvfølgelig stiller man krav til hinanden, men I prøver ikke at ændre hinanden.
 
6. Husk at sige farvel:
Et elegant farvel er udgangspunkt for et godt gensyn! Husk altid det. Bliv ikke sur over, at kæresten skal væk i en længere periode. Ønsk din partner en god tur.
 
7. I får lige meget ud af forholdet:
Hvem er sorteper? Hvem får mest ud af forholdet? Hvem har bukserne på? Vi kender alle spørgsmålene, men det er de forkerte spørgsmål! Hvis du ærligt kan svare, at I faktisk er ret ligeværdige, så har I et velfungerende og sundt forhold.
 
Hvad indikerer et sundt forhold for dig?
 
Woman
Tags: 
Nøgleord: