Tog på McDonald’s og blev milliardær

Tog på McDonald’s og blev milliardær

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Et besøg på McDonald’s kan redde manges dag. For nogle kan det kurere deres tømmermænd, for andre kan fastfood-kæden være en kær ven i nøden, hvis man ikke kan nå at lave aftensmad. Men for den 50-årige Julie Leach fra Michigan i USA viste hendes besøg på McDonald’s sig for ikke bare at ændre hendes dårlige dag, men hele hendes liv.

”Jeg havde haft en rigtig dårlig aften på arbejdet, og så tænkte jeg, at jeg hellere måtte tjekke mine lottotal, fortalte hun ifølge mediet Fox17 på en pressekonference.

LÆS OGSÅ: Gabrielle tjener mere på selfies end på arbejde

På McDonald's opdagede hun, at hun havde vundet den helt store gevinst i lotteriet. Hun troede knap nok sine egne øjne, da hun kunne se, at hun havde vundet godt to milliarder danske kroner, og det gjorde hende så rundt på gulvet, at hun skyndte sig tilbage på arbejdet.

Her bad hun sine kolleger om også at tjekke tallene efter, og efter at det blev bekræftet, at Julie Leach nu var milliardær, var kollegerne ikke længere hendes kolleger. Efter at have arbejdet på den samme fiberglasfabrik i 23 år, var hun nu færdig.

”Jeg sagde op helt automatisk. Jeg var færdig. Jeg sov ikke i 30 timer, efter jeg fandt ud af, jeg havde vundet,” forklarede Julie Leach.
Hun vil nu bruge pengene på sine børn og børnebørn, og hun jokede sågar med, at det var på tide at få lavet en ægtepagt med samleveren Vaughn Avery.
 
- Vi plejede at sige, at hvis vi vandt i lotteriet, ville vi købe et stort stykke land og bygge huse til alle vores børn, så vi kunne leve sammen som et lille mini samfund, siger hun.
 
Hvad ville du bruge pengene på, hvis du vandt den helt store gevinst?

Dagens.dk
 
Tags: