Top 10: Her er de sjoveste YouTube-videoer

Top 10: Her er de sjoveste YouTube-videoer

image title: 
Foto: Sergey Furtaev/123rf.com
I øjeblikket kalder det danske vejr ikke just på havearbejde og grillaftener. Man behøver derfor ikke have dårlig samvittighed over at lade sig opsluge af de mange sjove videoer, der findes på YouTube. Her har vi lavet en uforbeholden og fuldstændig subjektiv liste over de ti sjoveste YouTube videoer, der kan få grinet frem på selv den mest grå regnvejrsdag.

10. Morten Resen snydt - troede han fik banket sin hånd i stykker
Okay, denne video får os måske ikke til at rulle rundt på gulvet af grin, men den er altså stadig rigtig underholdende og så viser den, hvor let det er at snyde hjernen. Spol frem til 1:47.9. Halloween-overraskelse går galt
Halloween er fuld af spøg og skæmt, men det er ikke altid, at en spøg går som den skal.
8. Dreng får sin bror til at forsvinde
Disse to tyske drenge har sikkert øvet sig længe på det trick, de fremviser i videoen, men de havde formentlig ikke planlagt det, der skete efter.
7. Papegøjens forbudte trin
Papegøjer er altså nogle spøjse skabninger. Udover evnen til at kunne tale ved at imitere vores sprog, kan de altså også danse. Særligt kukaduen Snowball, der er blevet lidt af en YouTube-stjerne, kan nogle “forbudte trin”.
6. Reporter sluger græshoppe og går AMOK!
Det her er en af de sjoveste nyhedsbrølere, vi har set! På et splitsekund skifter nyhedsreporteren Isiah Carey sin rolige og dybe “TV-stemme” ud med en mere ghetto-agtig sydstatsaccent, mens hans spytter, bander og svovler. Alt sammen på grund af en græshoppe. Klippet kom aldrig på TV, men det blev straks et internetfænomen, da det i 2008 blev uploadet til YouTube.
5. “Moddafucka” smertefuld bombe
Indrømmet, det er ikke særligt pænt at grine af folk, der har ondt, men ikke desto mindre er det svært ikke at grine af denne tyske fyr, der besluttede sig for at lave “bombe” i en frossen pool.
4. Sådan spiser dyr
I denne hylende morsomme video kan du se, hvordan køer, alligatorer, firben, tyrannosaurus rex, hvaler, skovmurmeldyr, kænguruer, flamingoer, næsehorn spiser deres mad.
3. Helt i hegnet - bogstaveligt talt
De fleste har haft den ene brandert, hvor balanceevnen er sat fuldstændig ud af funktion, og man vakler rundt som en doven zombie. Desværre for denne australske mand blev hans brandert foreviget af to forbikørende i en bil, og videoen blev efterfølgende lagt på YouTube, hvor den er blevet set over to millioner gange.2. AAAAAAAARGH CECILIE!
En anden medieperson, der formentlig har skabt mange grineflip rundt omkring, er TV 2-Vejrets producer, Sonny Bendiksen. Sammen med TV 2-værten Cecilie Hother var han taget til Hanstholm i Thy for at rapportere om en storm i 2011.

For rullende kamera skyller en kæmpebølge ind over Cecilie Hother, men til trods for, at hun tilsyneladende er upåvirket af situationen, går Sonny Bendiksen HELT AMOK. Ville du have reageret sådan? Vi ville i hvert fald ikke!
1. Et grin, der smitter
Som bekendt smitter latter, og denne babys latter over noget så simpelt som et Wii-spil er usædvanligt smittende. Derfor løber denne skønne baby med førstepladsen for sjoveste YouTube-video!

 
Tags: