Trænger du også til en mindre stresset hverdag?

Trænger du også til en mindre stresset hverdag?

Dette indhold er sponsoreret
 
Trænger du også til en mindre stresset hverdag?
 
Er du en af de mange, som går og er lidt stresset i hverdagen? Så er du langt fra den eneste. I dag stiller vi enormt høje krav til os selv. Vi skal både være gode på jobbet, gode forældre, være en god ven og så videre. Vi lever i høj grad i et præstationssamfund, og det kan være svært at følge med til tider. Nogle gange kan det føles helt skamfuldt at tage en morfar på sofaen. Men din krop og din hjerne har brug for hvile for at kunne fungere optimalt. Når først du brænder sammen og går helt ned med flaget, fordi du har været for stresset i alt for lang tid, så kan du slet ikke lave noget produktivt længere. Stop mens legen er god. Giv dig selv en pause.
 
Har du hørt om hemp oli?
 
Hemp olie kan hjælpe dig med stresse af i en travl hverdag. Hvis du er gammel nok og kender til loven her i landet, så kunne du eventuelt tjekke skunk ud. Ellers ville en idé til at stresse af være hemp oil, som ikke har en euforiserende effekt men blot har en stressreducerende effekt, og som for dig til slappe mere af. Dog er det altid en god idé at tale med læge angående diverse kosttilskud og beroligende midler, inden man tager dem. Men mange beretter, at de har oplevet en positiv og beroligende effekt ved at bruge sådanne olier.
 
Stress går ud over din søvn
 
Du kan nemt komme til at ligge og vende og dreje dig i sengen, hvis du er alt for stresset, inden du skal sove. Man kigger febrilsk på klokken, tankerne kører rundt i hovedet, og man kan bare ikke falde til ro. Det, der sker, er faktisk, at din krop kommer i alarmberedskab, når man er så stresset. Når kroppen tror, at der er fare på færde, så er der ikke tid til at sove. Hvis kroppen hele tiden er oppe at køre, kan det være svært at få den til at falde til ro igen. Derfor er det vigtigt, at du prøver at få en god aften-rutine, inden du skal sove, så kroppen kan komme helt ned i gear og slappe fuldstændig af. Det er en god idé at slukke for alle skærme mindst en time før, du går i seng, så du ikke bliver eksponeret for alt det blå lys, som kommer fra skærmene. Derudover kan du med fordel prøve at tage et langt, varmt bad, lige inden sengetid. Det er en god måde at komme helt ned i kroppen på i stedet for oppe i hovedet med al tankemyldret. 
 
 
Tags: