Træt ægtemand satte konen til salg

Træt ægtemand satte konen til salg

image title: 
Foto: Ingvar Bjork/123rf.com
”Til salg: En kone. Ikke ny, er blevet brugt, men har stadig nogle gode kilometer i sig.” Sådan skrev den 33-årige far til to, Simon O’Kane, i et salgsopslag på eBay.

”Jeg kom hjem fra arbejde og følte mig både træt og utilpas. Min kone var som sædvanlig en smule bekymret, men sagde, at jeg brænder mit lys i begge ender og mente i bund og grund, at jeg er en klynker,” fortæller Simon O'Kane til avisen Daily Mail.

Simon O’Kane fik derefter lyst til at hævne sig på en sjov måde, og han lagde derfor et opslag op på eBay, hvor folk kunne byde på hans 27-årige kone Leandra O’Kane.

I opslaget nævner Simon O’Kane, at konen stadig er i rimelig god stand og hendes evner i køkkenet bliver beskrevet som en af hendes gode sider. Til gengæld nævner han, at hun jamrer sig ganske forfærdeligt, indtil hun får ’skinnende metal’ – altså smykker.

”Alt i alt ikke en dårlig model for årstiden. Jeg er sikker på, at en heldig gut vil få stor gavn af den,” skriver han og tilføjer, at alle bud er velkomne - inklusive byttehandler med 'yngre modeller'.

Han slutter opslaget af med at skrive, at Leandra ikke kan tages tilbage efter salget.

LÆS OGSÅ: Har du delt dette populære opslag? Alt er stort set vrøvl

Selvom opslaget blev lavet som en joke, er Simon O’Kane overrasket over, hvor mange der var interesserede i at købe konen. Efter
blot to dage løb buddene op i en pris på næsten 600.000 kroner.

Til Daily Mail fortæller Simon O’Kane, at der var et par enkelte perverse mænd i blandt de interesserede, men udover det, var der mest tale om folk, der var med på joken.
 
En der til gengæld ikke kunne se det sjove i opslaget var Leandra O’Kane selv.

”Jeg var splitterrasende og havde lyst til at slå ham ihjel,” fortæller Leandra O’Kane om sin reaktion. Hun fortæller desuden, at hendes mand overhovedet ikke fortjener det mindste medynk, når han i det ene øjeblik klager over at føle sig syg og svag - for så at smutte ned i fitnesscenteret og træne i timevis kort tid efter.

Efter at have sundet sig lidt over opslaget kunne den 27-årige kvinde dog godt se det sjove i mandens skøre påfund. Selvom annoncen nu er blevet slettet af eBay, ærgrer Simon O’Kane sig over, at han aldrig fandt ud af, hvor meget han kunne have tjent på sin hustru

”Hvem ved, hvor meget jeg kunne have fået for hende, hvis ikke eBay havde fjernet annoncen?,” joker han.

Overvejer du nogensinde at sætte din partner til salg?

BT 
Tags: 
Nøgleord: