Tragisk: Her blev forsvundne Nick fundet død

Tragisk: Her blev forsvundne Nick fundet død

image title: 
Marina Pissarova/123rf.com
Nick Langkjær Hansens familie fik i går en ende på deres månedsvis lange bekymringer og søgen efter deres 24-årige Nick, da han blev fundet død i Aarhus havn.

”Efter en urimelig lang ventetid hvor uvished, sorger og bekymringer har præget os alle der stod Nick nær, har jeg i dag endelig fået vished,” skrev Nicks mor, Jeanette Wiese Johansen, til Horsens Folkeblad.

Nick forsvandt tilbage i januar efter en bytur i Aarhus og siden da, har familien og politiet søgt med lys og lygte uden held.

Tirsdag eftermiddag fandt kystdirektoratet liget af den 24-årige mand ved udmundingen til Aarhus havn. Kort efter blev familien underrettet, og selvom politiet endnu ikke officielt har bekræftet ligets identitet, har venner af familien verificeret identiteten.

LÆS OGSÅ: Linie 3-komiker tager afsked med loyal ven

”Gode venner af familien har identificeret Nick, og det er derfor bekræftet, at det er Nick der nu langt om længe er kommet hjem til os,” fortæller Nicks mor.

Hun takker samtidig alle dem, der har støttet og hjulpet med eftersøgningen.

”Jeg vil gerne takke alle der på den ene eller anden måde har støttet min familie og jeg gennem denne svære tid. En speciel tak skal lyde til alle dem der har bidraget med små og store beløb til indsamlingen, der gjorde det muligt at iværksætte en privat eftersøgning, og som nu har givet os vished,” skriver Nicks mor.

Hvordan Nick endte i Aarhus havn, og hvad der skete med ham er endnu uvist. De sidste livstegn fra Nick slutter den 29. januar. Her var han med en veninde på McDonald’s på Store Torv i Aarhus klokken 05.23 efter en bytur. Mens veninde var på toilettet, forsvandt Nick.

Hvad der præcis fik den unge mand til at forlade veninden, og hvad der efterfølgende skete med ham er endnu en gåde. Mindet om Nick vil fortsat leve videre hos familien.

”Jeg vil aldrig glemme, og aldrig holde op med at elske min søn Nick, og selvom han ikke er fysisk hos mig/os, så vil du altid være med os i tankerne, hjertet og alt hvad vi fortager os,” skriver Nicks mor.

Tror du, at Nick har været udsat for en forbrydelse?

BT
Horsens Folkeblad
Tags: 
Nøgleord: