Tre biler igen udsat for stenkast fra bro

Tre biler igen udsat for stenkast fra bro

image title: 
Foto: Rudmer Zwerver/123rf.com
Sent torsdag aften blev tre biler igen udsat for stenkast fra en motorvejsbro, denne gang over Tjæreborgvej ved Varde Hovedvej ved Esbjerg. De tre biler blev ramt uafhængigt af hinanden, og ingen personer er kommet til skade.
 
Dette oplyser vagtchef hos Syd-og Sønderjyllands Politi, Mads Leervad Dammark.
 
Den første indmeldelse skete klokken 23:52, hvorefter de næste kom med ti minutters mellemrum. Det første stenkast ramte ned foran en kvindelig billist, der kørte hen over stenen. Anden gang var det en mandlig billist, der blev ramt og tredje gang ramte stenen billistens forlygte.
 
”Bilisterne har hver især entydigt forklaret, at deres bil blev ramt af sten, da de kom kørende på strækningen under broen,” siger Mads Leervad Dammark til TV2.
 
Politiet er nu i gang med at undersøge stedet, men desværre har ingen af bilisterne set personer oppe på broen.
 
LÆS OGSÅ: Massiv kritik over YouSees kundeservice
 
”Vi håber selvfølgelig, at vi kan få os efterforsket frem til, hvem gerningsmændene er. Det ligger lidt øde derude, men det kan være en mulighed, at vi skal i gang med at kigge på noget videomateriale,” siger vagtchefen.
 
Stenene, som ramte de tre biler, er omkring 20-25 centimeter i diameter.
 
”Det er sådan nogle ganske almindelige sten, som vi kalder marksten. De ryger jo ikke bare ud over broen ved en tilfældighed, så der må være nogle, som har syntes, at det var sjovt,” siger Mads Leervad Dammark.
 
Politiet oplyser, at de nu efterforsker ud fra den teori, at stenene stammer fra et stendige, der ligger 400-500 meter fra vejbroen.
 
Tilbage i august omkom en 33-årig tysk kvinde, da en betonflise blev kastet fra en motorvejsbro på Fyn. Dette var starten på de mange tilfælde af stenkast, der har raseret de danske motorveje de sidste to måneder.
 
Hvad er din teori om de mange stenkast? 
 
TV2
Tags: 
Nøgleord: