Tre gode råd til at vedligeholde dit læderur

Tre gode råd til at vedligeholde dit læderur

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Et flot læderur er for mange en investering. Det er en investering i et flot stykke håndværk, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge og til mange forskellige outfits. De fleste læderure er dog meget dyre, og vil man gerne have, at de skal holde i mange år, så er det vigtigt, at du vedligeholder remmen på dit ur. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan vedligeholde læder, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du vedligeholder dit flotte læderur. Mangler du inspiration til et nyt ur, så kan du se smukke Michael Kors ure til kvinder her.
 

Rengøring af læderet

Skal du vedligeholde din læderrem, så er det vigtigt, at du gør det rent ofte. Når du benytter dit ur, så vil der komme sved og snavs på læderet, og dette kan give det et andet og mere beskidt udseende. Vil du gerne gøre dit læder rent, så skal du gøre det med en mild sæbe uden parfume. Dette skal du gøre med en svamp, og derefter duppe den ren. Lad læderet tørre fuldstændig, inden du går videre til næste trin. 
 

Læderfedt til remmen

Nu, hvor du har renset dit ur for forskellige typer af snavs, så er det vigtigt, at du giver det læderfedt. Denne type af fedt er skabt til at mætte læderet, så det ikke revner og sprækker senere hen af tørhed. Når du skal give din rem læderfedt, så er det vigtigt, at du gør dette med små cirkelbevægelser. Når du skal give læderet fedt, så skal du blive ved med at gnide fedtet ind i læderet, indtil læderet ikke længere suger det til sig. Det er en god ide at gentage denne proces flere gange hvis nødvendigt. 
 

Giv læderet tid til tørring

Nu hvor du har givet læderet det fedt, som den kan klare, så er det vigtigt, at du lader det tørre i 24 timer efterfølgende. Dette er specielt vigtigt, da det ellers kan smitte af på dit tøj og på dig selv. Når du skal lade læderet tørre, så læg det gerne et sted, hvor det ikke er i direkte sollys eller ved meget høj varme, som for eksempel over en radiator, da du ellers kan risikere, at læderet tørre ud igen, og at det bliver misfarvet, og at udseendet på læderet er ødelagt.  

 
Tags: