Tre kreative idéer til din bolig

Tre kreative idéer til din bolig

Dette er sponsoreret indhold 

Vi ønsker alle sammen at have lækre og skønne boliger, som skiller sig ud, og som er smukke at komme ind i. Men det med indretning kan være rigtig svært, hvis ikke er man er født med den bedste sans for æstetik og sammensætning af forskellige farver og møbler. Derfor kan du her få lidt inspiration og måske lidt hjælp til, hvordan du kan bruge nogle af de ting, som du har, eller hvordan du kan udfolde din egen særlige kreativitet i din bolig. 

Skab liv med malingen 

Når der er tale om bolig, er man næsten nødt til at nævne maling. Maling er ofte en af de bærende indregningsmetoder, da det er maling, som fylder det meste af rummene, nemlig vægge og måske også lofte og gulve. Derfor er det vigtigt at starte med at vælge en god kvalitets maling med god dækkeevne, som holder længe, og som er den helt korrekte nuance. Men udover at male sine vægge en bestemt farve, kan man også vælge at male motiver direkte på væggene. Dette er en meget spændende og sjov måde at dekorere sine rum på. Det giver personlighed, og er man oven i købet dygtig til at male, kan det endda være en rigtig smuk udsmykning til rummene. Så hvis du tør at begive dig ud at male motiver direkte på væggene, så er det altså en rigtig sjov ting at gøre. Og går det galt, kan det jo altid males over igen. 

Planternes magi 

En rigtig dejlig ting at gøre plads til i sit hjem er planter. Der findes nemlig uhyre mange smukke, store og små, planter derude, som bare venter på at få en plads i dit hjem, hvor de kan boltre sig og give skønhed til din indretning. Med planter får du en meget nem dekoration, som ikke kræver andet end at blive vandet en gang imellem. Og som en bonus giver planter et rigtig godt indeklima, så både du, familien og dine gæster kan nyde et dejligt indeklima. Derudover behøver du ikke begrænse dig til én plante. Du kan nemlig vælge planter i forskellige størrelser, som kan komplementere hinanden med deres forskellige farver og placeringer. 

Gå amok i genbrug

For at få dine helt personlige smag frem i din indretning, kan du gøre dig selv den tjeneste at tjekke byens genbruger ud. Der findes nemlig rigtig mange fede genbrugsbutikker, som sælger gamle og nye brugte møbler. Og så sælger de dem ofte for en slik. På den måde kan du både spare penge på dine møbelindkøb samtidig med, at du kan finde rigtig dejlige og specielle møbler, som du kan vide dig sikker på, at resten af venneflokken ikke har stående i deres hjem. Nips og køkkenting kan med fordel også findes i genbrugsbutikker. Her kan der nemlig findes rigtig sjove gamle ting, som har historie og patina, og som med sikkerhed skiller sig ud, og vil gøre noget helt specielt for din indretning. Så lad dig selv amok i genbrug, og se hvilke fine fund, du kan gøre dig.
Tags: