Tre måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra som studerende

Tre måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra som studerende

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid helt let som studerende at finde et studiejob, som er relevant for den studieretning, man læser. Og derfor kan det - i hvert fald i begyndelsen af studietiden - være relevant eller nødvendigt at finde en anden måde at tjene penge på for at supplere de SU-penge, der tikker ind på kontoen, så man også har råd til at leve af andet end pasta med ketchup. Så derfor har vi her samlet tre måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra penge imens du studerer.
 

Bliv tutor for en folkeskole- eller gymnasieelev

En super nem og givende måde at tjene lidt ekstra penge på som studerende kan være at blive tutor eller lektiehjælper for en elev i folkeskole eller på et gymnasie. Som tutor kan du nemlig bruge den viden, som du allerede har - og give den videre til en anden, som har brug for din hjælp. Du får både muligheden for at tjene lidt ekstra oveni din SU, og samtidig hjælper du en gymnasie- eller folkeskoleelev med at få bedre karakterer. Her kan du se mere om at blive tutor, som altså er et super givende studiejob.
 

Sælg ud af dine gamle ting og sager

“One man’s trash is another man’s treasure” - sådan lyder et godt gammelt citat. Og derfor kan det godt være, at du kan tjene en god skilling på at sælge ud af nogle af de ting, som du ikke længere bruger. Hvad end det er tøj, møbler, bøger eller bolig interiør. Selvom du ikke længere bruger det, kan det være, at der er en anden, der kan få rigtig meget brug ud af det, og du kan samtidig tjene lidt ekstra - det er ren win-win. Du kan vælge at sætte dine ting til salg på for eksempel DBA, Facebook eller på et helt almindeligt loppemarked.
 

Få dig et - mere eller mindre - studierelevant job

Du kan også tage den lidt hårdere vej og kaste dig ud i jobsøgningen, hvis du gerne vil have et job, som er mere studierelevant. Det kan dog være svært at finde sådan et, hvis ikke man er særlig langt i sin studietid. Og hvis du bare gerne vil have et job, kan du også vælge at søge i alle mulige brancher. Prøv for eksempel at søge i den lokale café rundt om hjørnet, send en ansøgning til din yndlings tøjbutik, eller bliv telefonsælger eller mødebooker, hvilket også er et populært job for mange studerende. 
Tags: