Tre råd til dig, der gerne vil have råd til en ny cykel

Tre råd til dig, der gerne vil have råd til en ny cykel

Dette er sponsoreret indhold
Drømmer du om en ny cykel? Måske er din gamle gået i stykker, eller også trænger du bare til en der kører lidt bedre. Især hvis du bor i en større by, kan cyklen være det vigtigste transportmiddel, og derfor er det afgørende at have en cykel, der fungerer som den skal og hurtigt får dig fra A til B. I det følgende kan du derfor læse tre råd til dig, der gerne vil have råd til en ny cykel. 

Køb en cykel til Black friday

Mange tror, at Black friday, der løber af stablen den 29. november, primært er tilbud på elektronik eller udsalg i tøjbutikker, men faktisk er det i dag langt de fleste både fysiske og online butikker, der fejrer Black friday. Med Black friday cykler kan du således spare tusindvis af kroner på lige netop den type cykel, du har udset dig. Og drømmer du om en elcykel, er der ofte endnu flere penge at spare, da disse i udgangspunktet kan være meget dyre. I mange tilfælde vil der være helt op til 75 % at spare på udvalgte mærker, og Black friday tilbud, kan således gøre det muligt for dig at få råd til den cykel, du har drømt om. Det kan være en god idé at have undersøgt de forskellige tilbud inden selve dagen, da de billigste cykler forsvinder hurtigt. Sommetider kan det den 29. november endda være nødvendigt at møde tidligt op til den butik, hvor du har udset dig en cykel.

Sælg ud af dine gamle ting 

Hvis du ikke synes du har råd til at købe en ny cykel, kan en løsning være at sælge ud af nogle dine gamle ting. Dette kan enten gøres på forskellige salgssider eller ved at leje en bod på et loppemarked. Loppemarkedet er primært en god idé, hvis du har en hel masse småting, du gerne vil af med. Har du i stedet færre, men dyrere ting, du gerne vil sælge, kan du i ofte tjene mere ved at sælge dem en af gange på sider som DBA og Facebook Marketplace. Tjek din kælder eller dit loftsrum igennem, og du vil ofte bliver overrasket over, hvor mange gamle du ting, du har liggende, der potentielt kan være penge værd. 

Køb en cykel brugt

En anden oplagt måde at få råd til en ny cykel, er at købe den brugt. Der kan ofte være cykler, som næsten er så gode som nye, selvom du køber dem brugt, men hvor prisen alligevel er betydeligt lavere, end hvis du havde købt dem i butikken. Her kan der således være utroligt mange penge at spare. Det kan dog godt kræve lidt tid og tålmodighed at finde det helt rigtige tilbud på diverse salgssider. Det er dog det hele værd, hvis det er det, der gør, du får råd til en lækker cykel. 
Tags: