Tre rejsedestinationer til dig som elsker sol og drinks

Tre rejsedestinationer til dig som elsker sol og drinks

Sommer, sol og ferie er noget alle hungrer efter. Dog er det skiftende danske vejr problematisk når det kommer til varme og sol, da man ikke er garanteret at kunne blive godt solbrun i den korte periode, hvor man har ferie. Derfor kan man med fordel søge udenlands, hvis det er varme og sol man ønsker sikret, når man har ferie. Dog kan det være en dyr fornøjelse, at skulle rejse udenlands, men heldigvis er det muligt at låne penge til netop det behov. Med et kviklån kan du hurtigt få penge til netop din næste rejsedestination. Du kan hos flere få kviklån første lån gratis, og derved få den sommer, som du ønsker dig. 

Tag en tur til Sicilien 
Sicilien er ikke kun kendt fra Godfather-trilogien. Den italienske ø, Sicilien, er det oplagte sted for dig, som elsker sol og sommer, samt god autentisk italiensk mad. Når du kommer til Sicilien vil du føle at du er rejst tilbage i tiden. Øen har bibeholdt mange af de helt gamle bygninger og strukturer for at fastholde den klassiske stemning, som prægede Italien og dens dogmer. Hovedstaden i Sicilien er Palermo, hvor et af Serie A’s faste deltagere har hjemmebane. 
Sicilien er også hjemstavn for Etna, som er den største og i øjeblikket aktive vulkan. At bestige Etna kan blive en varm oplevelse, men det er det hele værd, da naturen omkring og selve vulkanen er et guddommeligt syn. 
Derudover er øen kendt for sine lokale delikatesser. Øen er kendt for den måde at tilberede fisk på, samt Cannelloni. Cannelloni er en speciel type lasagne, hvor pladerne er formet som en cylinder, og bagt med fyld. Derefter toppes det med en sauce.

Portugal og Madeira er et paradis
Maderia i Portugal er en perfekt helårsdestination, og ikke kun værd at besøge i sommerperioden. Temperatur forskellen på sommer og vinter i regionen er kun på fem grader, så der er varmt hele året. 
Madeira kan tilfredstille mange rejsesjæle, da byen og området er fyldt med både gode badeforhold, men også naturoplevelser for enhver smag. Madeira har mange smukke strande, som er værd at besøge, samt ligger den lige ud til Atlanterhavet. Samtidig er Madeira Naturpark et syn for guder, og i både sommer- og vinterperioden vil en vandretur rundt i landskabet være berigende for enhver. 
Maden i Portugal er kendt for deres tilberedning af fisk, og Madeira er ikke anderledes. Så elsker du skalddyr og fisk, så er Madeira den perfekte destination for dig. 

I Mexico går det altid godt
Ønsker du at rejse længere end bare Europas grænser, så er det sydamerika og Mexico et oplagt valg for sol og varme. Et af landets mest populære byer er Cancun, hvor der er mange bademuligheder, men også mulighed for kulturelle oplevelser. Du har mulighed for at besøge Mayafolkets tempelbyer.

Hvis du er til snorkling og andet under havets overflade, så er Mexico det perfekte sted. Havet i området er krystalklart og vil give dig nogle af de bedste snorkel-mulighederne verden har at byde på.
 
Tags: