Tre tricks til mænd med små penisser

Tre tricks til mænd med små penisser

image title: 
Foto: Anan Punyod/123rf.com

Der er godt nyt til mænd med små penisser. En schweizisk undersøgelse har nemlig vist, at størrelsen kom på en sjetteplads over de ting, kvinder ønsker sig ved en penis.

Synes du alligevel, at du mangler tricks til at brillere i sengen med din knap så store penis, så har Se og Hør og den britiske avis fundet tre stillinger, som gør, at de manglende centimeter er lige meget.

Brug en pude

Nogle kalder missionærstillingen for kedelig, men det er der ikke nødvendigvis grund til. Mange par finder nemlig stor nærhed ved at have øjenkontakt og ved at kunne følge med i, hvad der sker. Derudover er det også en god stilling, hvis man ikke er så veludrustet. Anbring en pude under hendes underliv, og det vil give dig en bedre vinkel, så du får nemmere ved at ramme hendes g-punkt.

LÆS OGSÅ: Derfor er efterårsferien perfekt til sex

Op med benene
Hvis det ikke er nok at placere en pude inde under hende, kan du gøre dig selv større, ved at løfte hendes ben op i vejret. Lægger du benene rundt om din hals, kan du endda gøre hendes skede smallere, hvilket får dig til at føles endnu større.

Doggystyle
Doggystyle er en rigtig god stilling til dig med en lille penis. Den gør, at de manglende centimeter er lige gyldige, og din stilling kommer til at føles stor for hende. Når hun skubber numsen bagud, skal du trænge dig dybere ind, end du måske ellers ville have gjort, og du vil med stor sandsynlighed ramme hendes g-punkt. Derudover råder man til, at du imens leger med hendes klitoris, det vil sende hende i den syvende himmel.

Er du tilfreds med størrelsen på din penis?

Se og Hør

 


Tags: 
Nøgleord: