TV 2-journalist udskyder håndboldbryllup

TV 2-journalist udskyder håndboldbryllup

image title: 
Foto: natursports/123rf.com
TV 2’s håndboldreporter Stine Bjerre Jørgensen og håndboldlandsholdets fløjspiller Casper U. Mortensen blev sidste år forlovet på Mauritius, men det bliver ikke denne sommer, at de to turtelduer siger ja til hinanden.
 
”Vi satser faktisk på næste år, fordi vi har haft rimeligt meget om ørerne i denne sommer, og jeg har kun tre ugers ferie. Stine arbejder jo også sindssygt meget – der er f.eks. Le Mans i denne uge. Der er rimeligt meget run på for os begge, så vi satser på, vi kan finde en dato næste år,” siger Casper U. Mortensen til Ekstra Bladet.
 
LÆS OGSÅ: Bryggen-dronning springer ud som tv-vært
 
Han er lige nu samlet med det danske håndboldlandshold, der i går aftes kvalificerede sig til EM-slutrunden i Kroatien i 2018 ved at besejre Holland 36-24.
 
Stine Bjerre Jørgensen var ikke på arbejde til kvalifikationskampen i Holland, men hun plejer at være en fast del af TV 2’s hold til slutrunder, hvilket tidligere har skabt debat i den danske journaliststand grundet hendes forhold til Casper U. Mortensen.
 
Her endte det med, at Stine Bjerre Jørgensen som den eneste i landsholdstruppen ikke måtte interviewe sin kæreste, da man var i tvivl om, hvorvidt hun ville være kritisk, hvis det var påkrævet.
 
Synes du, Stine Bjerre Jørgensen bør dække håndboldlandsholdet, når hendes forlovede er en af spillerne?
 
Ekstra Bladet