TV 2 pauser seerfavorit efter 18 år

TV 2 pauser seerfavorit efter 18 år

image title: 
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Fra nu af bliver chancerne for at blive millionær en anelse mindre. TV 2 har nemlig valgt at holde pause med produktionen af de ellers så populære programmer. Det skriver Ekstra Bladet.

”Det er korrekt, at vi efter 18 år med ‘Hvem vil være millionær?’ har valgt at holde pause med nyproduktionerne af programmet, men millionærquizzen – de resterende førstegangsudsendelser eller genudsendelser – kan fortsat ses på TV 2 og TV 2 Charlie,” fortæller kanalchef på TV 2, Lotte Lindegaard, til Ekstra Bladet.

Programmet blev første gang vist tilbage i år 2000 og har haft værter som Peter Kær, Jes Dorph-Petersen og Hans Pilgaard til at sidde i den varme stol.

LÆS OGSÅ: Wozniackis forlovede føler sig ikke tilpas i rampelyset

Hans Pilgaard har igennem den seneste årrække været vært på programmet, og han fik allerede besked om pausen tilbage i april, skriver Ekstra Bladet.

”Da jeg kom hjem fra min jordomrejse i april, fik jeg at vide, at der ikke ville være optagelser i september, så derfor gik jeg også i gang med at starte nogle andre projekter op, som jeg er i fuld gang med lige nu,” udtaler han.

Ifølge Ekstra Bladet er det bevidst fra TV 2’s side af, at man ikke bruger ord som stop eller slut, men derimod pause. Derfor er det endnu ikke sikkert, at det er ovre for altid.

Kommer du til at savne ’Hvem vil være millionær’?

Ekstra Bladet 

 
Tags: