TV 2 snupper populært tv-program fra DR

TV 2 snupper populært tv-program fra DR

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
For nogle måneder siden afslørede DR, at den kommende sæson af X Factor ville blive den sidste. Men det betyder ikke, at det bliver det sidste, vi får set til den danske udgave af det populære tv-program. For nu afslører TV 2, at de har købt rettighederne til X Factor, og allerede i 2019 vil vi kunne se X Factor her.

 ”Vi glæder os til at kaste os over ’X Factor’ med friske kræfter. ’X Factor’ er Danmarks største underholdningsformat, som i den grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler,” udtaler TV 2’s kanalchef, Lotte Lindegaard, ifølge Realityportalen.

LÆS OGSÅVild med dans-deltager sætter ord på utroskab

Det har været produktionsselskabet Blu, som har produceret de tidligere sæsoner, og det bliver også dem, der kommer til at stå for de kommende sæsoner, selvom det kommer til at foregå på TV 2.

”Vi vurderer klart, at vi kan lave ’X Factor’, så det har vitalitet til mange sæsoner endnu. Vi skal selvfølgelig finde vores måde at gøre det på. Dét – og alle detaljer omkring dommere og vært etc. – går vi nu i gang med at se på. I mellemtiden skal DR naturligvis lige sende deres sidste sæson,” fortæller Lotte Lindegaard.

Den 1. januar kl. 20.00 bliver dermed en af de sidste gange, du kan se X Factor på DR1.

Tror du, TV 2 kan gøre X Factor til en ligeså stor succes, som DR har haft gjort?

Realityportalen
 
Tags: 
Nøgleord: