TV 2-vært afslører hemmeligt intimt bryllup

TV 2-vært afslører hemmeligt intimt bryllup

image title: 
TV 2 / DANMARK
I torsdags startede et helt nyt kapitel i Go’ Morgen Danmark-værten Mikkel Krygers liv. For her blev han viet på Københavns Rådhus, hvorefter han og kæresten Mill Mynthe kunne kalde sig mand og kone.

”Når man får et barn, er der ikke noget, der er mere forenende. Og man bliver bekræftet i, hvor meget man vil hinanden. Derfor føltes det helt naturligt og som det eneste rigtige, ” siger Mikkel Kryger til TV 2.

Men der var ikke lagt op til den helt store fest på dagen, faktisk var det kun ganske få der vidste besked og kun deres søn var inviteret med under selve vielsen.

”Det skete ikke i smug, men det var lidt hemmeligt, og det, synes vi, var meget hyggeligt,” fortæller den 34-årige 'Go' morgen'-vært til TV 2.

LÆS OGSÅ: Skræmmende teenagetraume plager stadig TV 2-vært

Tv-værten fortæller til TV 2, at familien i starten var meget uforstående overfor, hvorfor de ikke skulle være med til at fejrer parret på selve dagen, men efterfølgende respekterede de parrets valg.

”Da jeg friede til Mill, var det også bare os tre. Og så synes vi, at det var meget smukt, at vi kunne holde det til os tre - vores lille familie. Når der er andre mennesker omkring, skal man også forholde sig til dem. Her kunne vi bare forholde os til hinanden,” siger han til TV 2.

Resten af familien blev dog ikke helt snydt for festlighederne, for i weekenden blev de inviteret på frokost og parret er heller ikke afvisende overfor, at afholde en kærlighedsfest på et andet tidspunkt.

Hvad tænker du om den intime vielse?  

TV 2 
Tags: 
Nøgleord: