TV 2-vært afsløret som ny Vild med dans-deltager

TV 2-vært afsløret som ny Vild med dans-deltager

Sponsoreret indhold

Flere store navne er allerede blevet afsløret til den kommende sæson af ’Vild med dans’, og nu kan endnu et prominent navn føjes til deltagerlisten.

Christian Müller Bækgaard, som de fleste nok kender fra sportsnyhederne på TV 2, bekræfter over for ugebladet TÆT PÅ, at han til efteråret skal kridte danskeskoene.

”Der er ingen, der har vredet armen om på mig, men jeg skulle da lige tænke mig om, da jeg blev spurgt,” fortæller den 33-årige tv-vært til ugebladet om overvejelserne for sin deltagelse.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært føler sig magtesløs efter hærværk

I samme ombæring erkender Christian Müller Bækgaard, at han langt fra er nogen John Travolta på dansegulvet, men at han håber at få en kyndig vejleder, når hans dansepartner skal udvælges.

Han har endda allerede luret lidt på kandidaterne.

”Jeg har også spurgt, men intet fået at vide. Der er mange søde og tålmodige kvinder, som jeg vil være glad for at få lov at danse med,” siger Christian Müller Bækgaard til TÆT PÅ.

Af andre deltagere i den kommende sæson af ’Vild med dans’ kan blandt andet nævnes skuespillerne Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, radioværten Simon Jul, kajakroeren René Holten Poulsen og rapperen Jokeren.  

Hvem er din foreløbige favorit i den kommende sæson af ’Vild med dans’?

Ekstra Bladet