TV 2-vært føler sig magtesløs efter hærværk

TV 2-vært føler sig magtesløs efter hærværk

image title: 
Foto: Henrik Ohsten/TV 2 Presse
”Umiddelbart er det et naivt håb om, at tænk, hvis man kan finde dem, der har gjort det. Men ellers er det bare en desperat måde at få lov til at udtrykke sig på. Man står der og føler sig helt magtesløs.”

Sådan siger TV 2-værten Christian Müller Bækgaard til BT, efter han natten til søndag fik ødelagt sin helt nye smartcar, der var parkeret foran hans lejlighed på Østerbro.

Tv-værten var dog ikke selv den første til at opdage hærværket, da han var med familien i sommerhus, hvor han fik beskeden af Københavns Politi over telefon.

LÆS OGSÅ: TV3-vært vækket af indbrudstyv i sit soveværelse

Han ilede derfor til Østerbro, hvor han blev mødt af synet af sin nye smartcar, der lå væltet, smadret og gennemblødt.

”Loftet er helt gennemblødt, og da jeg åbnede en dør, væltede det ud med vand fra den. Den måde, den har stået på, har vandet ikke kunne løbe af den. Det er bare løbet ind i den. Den var sjaskvåd indvendig,” fortæller Christian Müller Bækgaard til BT, inden han tilføjer, at bilen efter hans overbevisning er totalskadet.

Bilen er en vigtig del af tv-værtens hverdag, da han hver dag skal fra København til Odense, hvor TV 2’s hovedkvarter ligger. Med sene arbejdstider kan det godt blive udfordrende at få til at gå op.

”Det er den bil, der gør, at jeg kan komme hjem til min familie hver aften, for togtiderne passer ikke. Så kan jeg i stedet hoppe ud i bilen og tøffe hjem til familien. Med toget er jeg først hjemme halv tre om natten, og med en datter, der vågner klokken fem, så er det ikke meget søvn, jeg får,” lyder det ifølge BT fra Christian Müller Bækgaard.

Ifølge TV 2-værten er politiet på bar bund i sagen.

Tror du, der er tale om grove drengestreger eller et personligt angreb mod Christian Müller Bækgaard?

BT