TV 2-vært forarget: Jeg har ret til privatliv

TV 2-vært forarget: Jeg har ret til privatliv

image title: 
Fotograf: Miklos Szabo/TV 2
Cecilie Beck, der er kendt som den pæne nyhedsoplæser for TV 2, er langt fra tilfreds, efter, at Ugebladet Se og Hør har bragt en række afslørende billeder af nyhedsværten fra en vild aften i byen.

Det var på Remees natklub ARCH, at Cecilie Beck lørdag aften gav den hele armen både på dansegulvet og podiet, hvilket en anonym person med et par hurtige klik i smug sørgede for at forevige.

LÆS OGSÅ: Drama i Tivoli: Medina faldt om på scenen

Se og Hør har efterfølgende bragt fire billeder med overskriften ’Nattens dronning’. Ifølge Ekstra Bladet er det ikke ugebladet, nyhedsværtinden retter den skarpe kritik af, men derimod fotografen bag billederne.

”Jeg synes, at det er en sølle og ussel adfærd, og det kommer bag på mig, at folk kan finde på at opføre sig sådan,” udtaler Cecilie Beck til Ekstra Bladet.

At være en offentlig kendt person betyder ganske forventeligt en større interesse fra den danske presse, men Cecilie Beck mener alligevel, at grænsen er blevet overskredet.  

”Selvom man er en offentlig person, så vil jeg gerne have lov til at danse på en natklub, uden at der skal spredes billeder ud til hele Danmark. Jeg regner også med, at de fleste andre mennesker har det på samme måde,” siger hun til Ekstra Bladet.

Hvor går grænsen for privatliv?

Ekstra Bladet
Tags: