TV 2-vært forudså DF-bommert

TV 2-vært forudså DF-bommert

image title: 
Foto: bloomua/123rf.com
”Dansk Folkeparti er på banen: Mon ikke selv samme opslag er slettet i morgen og der undskyldes og vedkommende kommer med bortforklaringer.. bla bla bla bla bla.”
 
Sådan skrev tv-værten Anders Breinholt fredag på Instagram til et billede fra Facebook, hvor Dansk Folkeparti-politikeren Susanne Eilersen havde ytret sig negativt omkring fodboldkvindelandsholdets angriber Nadia Nadim.
 
”Helt forudsigeligt at pressen skal fremhæve en udlænding som noget særligt, er ved at være godt træt af det,” skrev Susanne Eilersen på Facebook, hvor hun ligeledes henviste til et debatindlæg i Kristeligt Dagblad, der diskuterer Nadia Nadims rolle som forbillede.
 
LÆS OGSÅ: TV 2-vært afsløret som ny Vild med dans-deltager
 
Nadia Nadim er født i Afghanistan, men kom til Danmark som 12-årig sammen med sin mor og fire søskende. Hun er nu dansk statsborger og en af stjernerne på det danske kvindelandshold, mens hun sideløbende med fodboldkarrieren læser til læge.
 
Om Susanne Eilersen havde glemt det faktum, at Nadia Nadim er dansk statsborger, skal forblive usagt, men Anders Breinholt fik i hvert fald ret.
 
DF-politikeren har nemlig efterfølgende slettet sit Facebook-opslag.
 
”Mit opslag blev misforstået, så budskabet blev noget helt andet, end det var tænkt. Derfor har jeg slettet det, længere er den ikke,” forklarer Susanne Eilersen til Berlingske.
 
Hun har efterfølgende også fået kritik på de sociale medier af blandt andet Thomas Jaskov, der er medlem af Borgerrepræsentationen i København for Venstre.
 
Hvad er din holdning til Susanne Eilersens kritik af Nadia Nadim?
 
Berlingske