TV 2-vært i dyb sorg efter fars død

TV 2-vært i dyb sorg efter fars død

image title: 
kzenon/123rf.com
TV 2-værten Dennis Ritter er kendt som den muntre sportsjournalist, men for tiden ser hans liv alt andet end muntert ud.

For lørdag morgen mistede han sin far, og det delte han på Facebook mandag morgen. Det skriver BT.

”Tidligt lørdag morgen faldt et af de største træer i skoven. Min og Carstens far, pigernes farfar og Mortens svigerfar sov stille ind i døden efter en sommer med svær sygdom. Den forbandede kræft tog endnu et menneske fra os,” skriver Dennis Ritter ifølge BT.

Dennis Ritters far mistede kampen til kræften få måneder efter, at han blev ramt af den frygtelige sygdom.

Forrige torsdag fik familien beskeden om, at der ikke var mere, de kunne gøre for at helbrede faren, og beskeden ramte Dennis Ritter hårdt.

LÆS OGSÅ: Knust Seebach: Jeg tiggede og bad

”Jeg sad i toget omkring Korsør, da jeg fik beskeden, og jeg havde al mulig lyst til både at flæbe, skrige og sparke til ting. I stedet valgte jeg at følge min fars opfordring. Han ville gerne have, at jeg fortsatte til Odense og kommenterede dagens etape i Vueltaen. For han skulle jo sidde og se den, og han var stolt, når jeg eller Carsten (red. hans bror) kommenterede sport i TV og radio” fortæller sportsjournalisten og fortsætter:

”Alt hvad jeg kommenterer i fremtiden vil jeg gøre for ham. Og jeg vil bilde mig ind, at han ser med – et eller andet sted fra.”

Men lørdag kunne hans far ikke mere og hele Dennis Ritters verden ramlede.

”Og dermed flyttede sorgen igen ind i vores familie. En sorg, der tynger som den tungeste møllesten, og som jeg lige nu slet ikke kan se, hvordan jeg skal kunne leve med. Dagene er ikke længere de samme. De er dage uden min far. Og jeg har kun lyst til tage MED. Med hans stemme, hans humor, hans urokkelige, rolige, lune væsen,” skriver Dennis Ritter ifølge BT.

Har du mistet nogle der stod dig nær?

BT 
Tags: 
Nøgleord: