TV 2-værter deler intimt billede i spabad

TV 2-værter deler intimt billede i spabad

image title: 
Foto: Per Arnesen/TV 2
Det er agurketid i det danske land, og de fleste journalister har derfor udnyttet sommerens nyhedsbreak til at holde lidt ferie.

Blandt disse er ’Go’ Aften Danmark’-værten Michele Bellaiche og hendes tidligere kollega Hans Pilgaard. Privat er de to tv-personligheder bedste venner, og derfor er det ikke overraskende, at de fejrer ferie sammen.

Mens de fleste journalister har begivet sig mod sydens sol, havde Michele Bellaiche og Hans Pilgaard dog i stedet besluttet sig for at tage en spadag i København, afslører førstnævntes Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Tv-vært hylder kone og adoptivbarn på 7-årsdag

Her ses et billede af de to i Samadhi Spa and Wellness, hvor de ud over hinandens selskab grinende nyder et glas champagne hver og det, der ligner to smoothies.

”Spa og spas med ham her,” har Michelle Bellaiche skrevet til billedet efterfulgt af såkaldte hashtags, der fortæller om venskab, sommerferie og lykke.

45-årige Michelle Bellaiche kunne sidste år fejre 10-års jubilæum som vært på ’Go Aften Danmark’, hvor også Hans Pilgaard tidligere har siddet i værtsstolen. Senest har han dog mest været på skærmen i en række rejseprogrammer med Jørgen Leth. 

Vidste du, at Hans Pilgaard og Michele Bellaiche er gode venner privat? 
Tags: