TV-vært friede uden svigerfars velsignelse

TV-vært friede uden svigerfars velsignelse

image title: 
Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
X Factor-værtinden Sofie Linde og DR’s børnevært og tidligere deltager i ’Vild med dans’ Joakim Ingversen skal giftes til trods for en klar afvisning fra brudens far.

Det var i tirsdagens afsnit af tv-programmet ’Natholdet’ på TV2, at Sofie Linde afslørede den store nyhed.
”Det kører derudaf. Jeg skal giftes sgu,” fortalte Sofie Linde til Natholdet-vært Anders Breinholt.

På familiefronten ser det dog ikke ligeså rosenrødt ud for det forelskede par. Inden frieriet havde Joakim på ægte gentlemanmanér bedt om brudens fars velsignelse, hvilket viste sig at være en vanskelig opgave.

”Min far er fra Randers, så han havde sagt, 'det kan du fandeme tro nej'. Men så havde han så sagt: 'jeg gør det sgu alligevel,” fortalte Sofie i ’Natholdet’.

LÆS OGSÅ: Tina Lund, Amalie og Janni Ree med i nyt reality-program
 

Farens skepsis fik da heller ingen betydning, for Ingversen faldt kort efter på knæ og fik et stort ’ja’ fra den vordende brud.

”Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han var på knæ, og han havde spurgt min far inden,” forklarede hun i Natholdet.
I september 2015 stod parret for første gang officielt frem sammen på den røde løber, men ifølge Sofie Linde har de kendt hinanden som venner igennem mange år.

”Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før,” har hun tidligere fortalt til magasinet Alt for damerne.

Forelskelsen blomstrer hos parret, der netop er flyttet til en større københavnerlejlighed og allerede er gået i gang med at spare op til det kommende bryllup.

Bør manden i din optik stadig spørge brudens far om lov?
 
Ekstra Bladet
Tags: