Tv-vært i drama: Pågriber stangstiv bilist

Tv-vært i drama: Pågriber stangstiv bilist

image title: 
Foto: federicofoto/123rf.com
De fleste bilister har nok oplevet kørsel fra andre bilister, som vækkede opsigt på den ene eller den anden måde, men det er sjældent, at der bliver grebet ind.

Det blev der dog søndag morgen, da Kanal 5’s tv-vært, Mette Cornelius, var på vej til Roskilde i bil for at hente sine børn hos deres mormor.

”På Lyngbyvejen opdager vi en bil, der flere gange skifter mening i sidste øjeblik ved til- og frakørslerne og kører tværs over vejbanerne og ind foran os. Og da han også slingrer ned ad tilkørslen til ringvejen foran os, ringer vi til politiet,” skriver Mette Cornelius på både sin Facebook- og Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Dødsensfarligt hærværk: Cykelhjul løsnes                                                                                    

De følger bilisten hele vejen til Ishøj med politiet konstant i røret, og da han pludselig stopper i nødsporet for at stige ud og tisse, kommer politiet buldrende med udrykning og konstaterer hurtigt, at manden er alkoholpåvirket.

”For pokker hvor ku det være gået galt, og hvor ku han have ødelagt sit eget, vores eller andres liv. Bare fordi han valgte at køre bil i påvirket tilstand,” skriver Mette Cornelius og fortsætter:

”Så kære alle, pas på jer selv og hinanden derude, lad bilen stå, og tag nøglerne fra dem, der ikke gør det. Og tak til politiet for med det samme at tage vores opringning dybt seriøst. God søndag derude.”

Mette Cornelius er ansat som studievært hos Discovery Networks, der blandt andet står for at vise herrelandsholdets fodboldlandskampe på Kanal 5.

Ville du gribe ind, hvis du overværede en lignende situation?
Tags: