TV2-program ødelagde Kaspers forhold

TV2-program ødelagde Kaspers forhold

image title: 
Foto: Johan Dalstrom/123rf.com
Under optagelserne til TV2-programmet ’Hjem til gården’ faldt deltagerne Freja Rosa Dissing Christiansen og Marcus Faurby Stengaard for hinanden. Nu viser det sig, at det ikke kun er det hjemsendte par, der forelskede sig under optagelserne.

For deltagerne Kasper Brock Jørgensen og Trine Cecilie Enevoldsen har nemlig også fået varme følelser for hinanden. De kunne dog ikke gøre noget ved følelserne, da Kasper havde en kæreste derhjemme. Tidligt i programmet gik det dog op for Kasper, at han var nødt til at gå fra hende, når han kom hjem.

”Jeg kom ind i en tankeproces, hvor jeg kom frem til, at jeg ikke skulle være sammen med min kæreste mere. Det var en proces, jeg gik i gang med, inden jeg begyndte at interessere mig for Trine på det kærlighedsmæssige plan,” fortæller Kasper Brock til TV 2.

Det var derfor først senere under optagelserne, at Kasper fandt ud af, at han havde et godt øje til Trine.

”Vi opdager, at vi er meget ens og vil de samme ting her i livet og har det egentlig bare sindssygt godt sammen,” forklarer Kasper, men fastslår samtidig, at der ikke skete  noget fysisk mellem Trine og ham, da han ikke ville såre kæresten derhjemme.

LÆS OGSÅ: Sådan taler Linse med afdøde Mopper

Situationen påvirkede Kasper så meget, at han nåede at overveje om han frivilligt skulle forlade gården, så han kunne komme hjem og afslutte forholdet til kæresten. Til sidste valgte han dog at blive.

Trine Cecilie Enevoldsen afslører, at Kaspers følelser for hende var gengældt, men at kombinationen af at tænke på hans kæreste og frygten for at blive såret gjorde, at hun holdt sine kort tæt til kroppen.

”Jeg gik og havde mine bange anelser om, hvad der ville ske, hvis Kasper kom hjem til sin kæreste og fik en god snak, hvorefter de ville blive enige om at fortsætte. Derfor holdt jeg også det hele ud i en armslængde, samtidig med at jeg jo gerne bare ville kaste mig ind i det,” fortæller Trine Enevoldsen til TV 2.

Du må dog væbne dig med tålmodighed, hvis du vil vide, om forholdet har udviklet sig mellem de to deltagere efter de er kommet hjem fra gården. Dette bliver nemlig først afsløret, når programmet er slut.

Følger du med i ’Hjem til gården’?

BT
Tags: