Tvillinger deler mand: Vil være 100% ens

Tvillinger deler mand: Vil være 100% ens

image title: 
Foto: Facebook
De australske tvillinger Anna og Lucy DeCinque er så opsatte på at ligne hinanden, at de følger identiske kostplaner og træningsprogrammer og har brugt omkring 250.000 dollars (1.260.480 danske kroner) på kosmetiske operationer, der skal få dem til at ligne hinanden endnu mere – blandt andet ved at få nye bryster og tatoverede øjenbryn.

Som om det ikke er nok, så deler tvillingeparret sågar deres kæreste, den 32-årige Ben Byrne, og de planlægger at blive gravide samtidig, fordi deres kroppe skal være ens.

”Vi er nødt til at være nøjagtig ens – også selvom vi gennemgår kunstig befrugtning sammen” fortæller de 30-årige tvillinger til det australske medie news.com.au.

LÆS OGSÅ: Yahya forsøgt myrdet tre gange på to måneder

Selvom enæggede tvillinger deler 99,9 procent genetisk information gør Anna og Lucy deres eget for at være så ens som muligt.

”Hvis hun går et par meter, er jeg også nødt til at gå et par meter, for vi er nødt til at forbrænde de samme antal kalorier,” fortæller Lucy.

”Vores diæter er identiske. Vores kost er nødt til at være identisk. Selv et glas vand er vi nødt til at måle. Selv mængden af chips er vi nødt til at måle.”

Kan du forstå, at tvillingerne vil være identiske, eller går de over stregen?

Metro
 
Tags: