Tvinger børn til at gå bag bilen til skole

Tvinger børn til at gå bag bilen til skole

image title: 
Foto: lightpoet/123rf.com
De fleste forældre har nok oplevet frustrationen ved trætte og ugidelige børn om morgenen, hvilket i værste tilfælde kan resultere i, at børnene kommer for sent ud ad døren. Alligevel er det nok de færreste, der vælger at straffe det på samme måde, som den 32-årige mor, Lisa Palmer, fra den amerikanske stat Florida, har gjort.

Imens børnene gik bag ved bilen, trillede moderen langsomt foran dem, og gassede op, hver gang de kom tilpas tæt nok på bilen, til at kunne komme ind i den. Det skriver det britiske medie Daily Mail ifølge BT.dk.

Moderen fortsatte sin afstraffelse indtil en tilfældig forbipasserende kontaktede det lokale politi, som der efterfølgende stoppede Lisa Palmer og anholdt hende for vanrøgt.

”Det var koldt, og morgentrafikken begyndte så småt at blive tæt,” forklarer Chris Ladd, der er politichef hos Marion County i Florida.

LÆS OGSÅ: Fik fix ide: Restauratør redder hjemløse

Fordi Lisa Palmer kørte op mod 45 meter foran sine børn, var hun ifølge Chris Ladd, ikke i stand til at komme børnene til undsætning, hvis der skete dem noget.

Ved anholdelsen kunne politiet også konstatere, at Lisa Palmer ikke var i besiddelse af et kørekort, og hun fik derfor ikke lov til at køre børnene resten af vejen til skolen.

Politiet var således nødt til at kontakte Lisa Palmers mand, Brandon Palmer, og hans far, Douglas Palmer, hvilket udløste protester fra familien, som børnene kunne stå og være vidner til.

Synes du, at Lisa Palmers fortjener en straf for hendes hårde opdragelsesmetode?

B.T.
 
Tags: 
Nøgleord: