Tyskland vil smide bådflygtninge tilbage til Afrika

Tyskland vil smide bådflygtninge tilbage til Afrika

image title: 
Foto: prazis/123rf.com
Tidligere på året har der været mange tiltag, der skulle forhindre afrikanske migranter i at tage den farlige rejse til Europa, som koster mange livet.
 
Det tyske indenrigsministerium tager nu handling og vil forhindre migranterne at nå Europa ved at samle dem op på havet og sende dem tilbage til Afrika.
 
Det skriver TV 2.
 
Migranter, der bliver pågrebet bliver først sent til lejre i Nauru og Papua Ny Guinea, hvor de skal være, mens deres ansøgning om asyl bliver behandlet.
 
LÆS OGSÅ: Mænd fængslet for at kaste bacon på muslim

”Eliminerer man udsigten til at nå den europæiske kyst, kan man overbevise migranter om ikke at begive sig ud på den livsfarlige rejse i første omgang,” siger en talskvinde fra Tysklands indenrigsministerium.
 
”Målet er nødt til at være at fjerne grundlaget for menneskesmuglere og redde migranter fra den farlige rejse,” tilføjer hun.
 
Bliver migranterne godkendt, transporteres de sikkert til Europa.
 
Dette tiltag kommer fra lederen af indenrigsministeriet, Thomas de Maiziére, der er en del af kansler Angela Merkels konservative parti CDU.
 
Merkel har fået hård kritik for sin lempelige asylpolitik, der har resulteret i tab af stemmer til det indvandrerkritiske parti, Alternative für Deutschland.
 
Kan du forstå de nye tiltag?
 
TV 2
Tags: 
Nøgleord: