Tyv stjal bil fra gammel mand – det fortrød han hurtigt

Tyv stjal bil fra gammel mand – det fortrød han hurtigt

image title: 
Foto: Pixabay.com
Den unge mand, der beskrives som værende omkring 18 år, havde troet, at den ældre Joe var et nemt bytte, men der tog han grueligt fejl. For da Joe Graham så det, tog han i et fast greb rundt om drengens skuldre, og trak ham ud af bilen og løftede ham op i luften.
 
”Han fik et kæmpe chok. Jeg tror ikke, at han havde regnet med at blive løftet ud af bilen af en gammel mand,” fortæller Joe Graham og tilføjer:
 
”Han var en tynd fyr, så han vejede ikke så meget.”
 
Efter Joe Graham havde løftet ham op, faldt de begge omkuld og rullede rundt. Tyven endte øverst og så sit snit til at flygte.
 
”Vi gik baglæns og faldt, og han landede øverst. Jeg kunne ikke holde fast i ham, og han sprang op og løb som pisket ned ad vejen,” lyder det fra Joe Graham.
 
LÆS OGSÅ: Den smarte metode sparer dig busbilletten

Joe Graham er tidligere mester i vægtløftning, og så har han gjort tjeneste i West Yorkshire Politi i omkring 30 år.
 
Han fortæller, at han stadig holder kroppen ved lige.
 
”Jeg træner med vægte derhjemme tre gange om ugen i omkring en time. Jeg træner mine arme, mit bryst og mine ben for at holde mig selv i form,” fortæller han.
 
Joe Graham slap dog ikke for skrammer, og han måtte en tur forbi hospitalet med et skadet knæ. Men det er ikke skaderne, der ærgrer ham. Hans helt nye Ford Fiesta stod nemlig i frigear og endte ovre i naboen garage.
 
Og hvordan ville du reagere, hvis du stod i samme situation som Joe?
 

BT 
Tags: 
Nøgleord: