Tyve gav uerstattelige tyvekoster tilbage

Tyve gav uerstattelige tyvekoster tilbage

image title: 
Katarzyna Białasiewicz/123rf.com

Tine Bjørneboe var ude af sig selv, da hun i tirsdags fandt ud af, at hun havde haft ubudne gæster. Selvom tyvene havde stjålet for flere tusinde kroner, var det værste dog, at de havde stjålet elektronik, der indeholdt uerstattelige minder om Tines mand Jacob, som mistede livet til kræften i november.

I sin frustration skrev Tine følgende opslag på Facebook:
”KÆRE TYV. Hvis du har nogen form for empati, så kom tilbage og stil de ting du har stjålet i dag fra mig og mine børn. Minder fra mine børns for nyligt afdøde far og min mand.”

Facebook-opslaget blev delt utallige gange og fik så stor opmærksomhed, at det nåede frem til de rette personer - tyvene.

LÆS OGSÅ: Umotiveret drab bliver vist direkte på Facebook

Tyvene viste sig overraskende nok at være empatiske personer, for da Tine fredag morgen åbnede sin hoveddør, troede hun ikke sine egne øjne. Udenfor døren stod en kasse med computere, iPads og mobiltelefon.

”Det er simpelthen fantastisk,” fortæller hun i Go’ Morgen Danmark.

Hun er fortsat ikke klar over, hvem tyvene er, men er lykkelig over at have fået de uerstattelige minder om sin mand tilbage.

I et Facebook-opslag takkede Tine alle de mennesker, der har hjulpet med at dele opslaget.

 ”Tak! Tusinde tak til alle jer der har delt min appel til de tyve der stjal fra mig i tirsdags. Det har hjulpet og jeg har fået de vigtigste ting tilbage - det er så vildt! Jeg er så glad.”

Hvad tænker du om tyvene? 

BT


Tags: