Ubegribeligt: 2 årig død i varm bil

Ubegribeligt: 2 årig død i varm bil

image title: 
tomwang/123rf.com
En mor troede angiveligt, at hun havde afleveret sin datter i børnehavnen, inden hun tog på arbejde, men først da hun havde fri, fandt hun ud af, hvad der var sket.

Pædagogerne i børnehaven fortalte moderen, at hun aldrig havde afleveret datteren, som i stedet var blevet glemt i bilen.

LÆS OGSÅ: Forældre behandler selv syge børn med stoffer

”Det er helt klart en meget trist dag. Omstændighederne er meget tragiske,” lyder det fra byens sherif, Randy Tucker.
Efter at finde ud af, at hun ikke havde afleveret sit barn, fór hun hen til sin bil, hvor hun til skræk og rædsel fandt sin livsløse datter.
Det viser sig, at temperaturen i løbet af dagen var nået op omkring 28 grader, som formodentligt resulterede i, at den toårige pige dehydrerede.

Moderen bliver som udgangspunkt ikke sigtet i sagen, da det tyder på at være en tragisk hændelse.

”På dette tidspunktet tyder intet på, at hun vil blive sigtet. Det ligner en tragisk hændelse. Jeg kan ikke se andre måder at opfatte sagen på på nuværende tidspunkt,” siger Randy Tucker og fortsætter:

”Vi har sammensat en undersøgelse baseret på det, vi har indsamlet og vores holdninger, som skal sendes til anklagemyndighedens kontor, hvor de vil træffe den endelige afgørelse, men jeg kan ikke forestille mig, at hun vil blive anklaget for noget.”

Hvad kunne man gøre for at undgå disse uheld?

BT 
Tags: 
Nøgleord: