Udødelig kvinde genoplivet 3 gange

Udødelig kvinde genoplivet 3 gange

image title: 
Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
En modig kvinde skulle genlives tre gange, efter at hendes hjerte stoppede, grundet den livstruende infektion, som hun havde erhvervet sig under kræftbehandlingen.

Den unge kvinde, Jessica Morgan Price, blev allerede som 19-årig diagnosticeret med leukæmi, og havde derfor behov for øjeblikkelig behandling, som består af kemoterapi og en slange med blod direkte ind i brystet.

Lægerne var efterfølgende nød til at ligge Jessica i kunstig koma, hvilket betød at familien var parat til at sige farvel.

"Jeg endte i intensiv pleje og jeg blev sat i kunstig koma. Min familie fik at vide, at jeg ikke ville overleve den første nat på grund af, hvor syg jeg var,” siger den nu 21-årige Jessica.

LÆS OGSÅ: Fødte femlinger på en halv time

Jessica skulle have fysioterapi i seks uger, før hun genvandt sin mobilitet, men var på hospitalet et år for at blive helt rask.

Mens hun var i bedring, holdte hun hendes venner opdateret ved hjælp af billeder og blogindlæg om hendes fremskridt på de sociale medier.

"Det hjalp at have støtte fra mine online følger, da de holdte mig i gang med deres beskeder og bedste ønsker," siger den tidligere kræftpatient.

Jessica og hendes mor har i forbindelse med forløbet lavet en velgørenhedsorganisation kaldet ”Jessicas Drøm”, som indtil videre har indsamlet godt 65.000 kroner, for at hjælpe andre med samme sygdom.

Kender du nogen der har overvundet kræft?

Mirror 
Tags: 
Nøgleord: