Ultimativ guide til en romantisk valentinsdag

Ultimativ guide til en romantisk valentinsdag

image title: 
emprize/123rf.com
Den 14. februar er det Valentinsdag og den perfekte anledning til at hylde kærligheden.  

Hvordan skal du fejre Valentinsdag? Hvis du ikke er den helt store romantiker eller bare er tom for gode idéer, så læs med her, hvor vi har samlet en række tips til,  hvordan du overrasker din udkårne med en uforglemmelig aften i kærlighedens tegn.

Kærligheden blomstrer i Tivoli
Inviter din valentinsdate med i Tivoli, hvor der i anledning af dagen er pyntet op i hele haven med kyssebænke, hjerter, og restauranterne tilbyder særlige kærlighedsmenuer. Efter en romantisk middag kan I fra klokken 20.00-22.00 opleve et isdansepar på skøjtebanen i Tivoli og også selv skøjte under stjernerne i de eventyrlige omgivelser. Se mere her. 

Romantik i svømmehallen  
Du kan også overraske din udkårne med en romantisk aften i svømmehallen. Flere svømmehaller har landet over aftenåbent og gør aften helt særlig med dæmpet belysning og levende lys. Du kan eksempelvis tage i Værløse Svømmehal, hvor der fra klokken 20.30-22.30 serveres bobler, frisk frugt og salte snacks for 169 kroner per person. Se mere her. 

LÆS OGSÅ: Sådan bevarer I gnisten i årevis

Kærlighed i rummet
Skal Valentinsaften fejres på en anderledes måde, kan du med fordel tage på Tycho Brahe planetarium, der i anledning af dagen inviterer dig med ud i rummet på jagt efter stævnemøder mellem galakser, planeter og stjernetåger. Det finder sted klokken 19.15-20.15 og koster 65 kroner per person. Se mere her. 

Romantiske spisesteder
Du kan også invitere din udkårne på en lækker middag, og flere restauranter landet over tilbyder specielle valentinsmenuer. Du kan eksempelvis få en lækker tre retters menu med velkomstbobler for 295 kroner per person på Restauranten Klinten i Faaborg, se mere her. Du kan også bestille en tre retters menu på restaurant Da Claudio på Frederiksberg til 349 kroner per person, se mere her. 

En personlig gave
Er din partner vild med gaver, er det selvfølgelig oplagt at give en gave til Valentinsdag. Det kan være alt fra blomster til chokolade eller noget mere personligt som et smykke eller en parfume. Mulighederne er mange. Du kan få inspiration til gaver til valentinsdag her. Skal du fejre Valentinsdag?
 
Tags: