Umotiveret drab bliver vist direkte på Facebook

Umotiveret drab bliver vist direkte på Facebook

image title: 
Foto: macx/123rf.com
En af Facebooks mange funktioner er, at man kan sende live ud til sine venner, så de kan se, hvad man laver her og nu. Den funktion har 37-årige Steve Stephens i Cleveland i USA benyttet sig af på grufuld vis.
 
Påskedag filmede han sig selv træde ud af sin bil og umotiveret gå hen til en 78-årig mand, som han skød og angiveligt dræbte. Manden skulle i øvrigt være udvalgt helt tilfældigt, og der var således ingen forudgående omstændigheder for det umotiverede drab.
 
LÆS OGSÅ: For meget Facebook forringer din livskvalitet
 
På Facebook praler Steve Stephens desuden med, at han har begået 12 andre drab påskedag, og derfor jagter Clevelands politi nu en potentiel seriemorder.
 
”Vi har tjekket adskillige steder, som enten var nævnt i selve opslaget på Facebook eller fra informationer, vi har modtaget,” siger Calvin Williams, øverste chef for politiet i Cleveland, til tv-stationen Cleveland 19 News.
 
Videoen, hvor Steve Stephens begår sin ugerning, var online på Facebook i adskillige timer, inden den blev fjernet af Facebook selv. Steve Stephens er i skrivende stund på fri fod og betragtes som bevæbnet og farlig.
 
Har brugen af de sociale medier taget overhånd i vores samfund?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: