Ung kvinde pressede kæresten til selvmord

Ung kvinde pressede kæresten til selvmord

image title: 
Foto: phartisan/123rf.com
18-årige Conrad Roy III blev fundet livløs på en parkeringsplads i Massachusetts den 13. juli 2014. Teenageren havde taget sit eget liv ved at indånde kulmonooxid (også kaldet kulite, red.). Det skriver TV2. 
 
Samtidig fandt politiet hans telefon, som indeholdt en række beskeder fra hans kæreste Michelle Carter. Her fremgik det, at hun var bevidst om selvmordet, og at hun endda opfordrede ham til at gøre det.
 
I går, fredag, blev 20-årige Michelle Carter så erklæret skyldig i uagtsomt manddrab ved retten i Bristol County, og hun kan nu risikere op til 20 år bag tremmer. Da Michelle Carter kun var 17 år, da hændelsen fandt sted, er det en særlig domstol, der tager sager sig af sagen.
 
Det er især sms’erne mellem Conrad Roy III og Michelle Carter, som gør, at retten mener, at Michelle Carter spiller en stor rolle i selvmordet – til trods for, at hun befandt sig 45 kilometer væk.
 
Beskederne giver et billede af et ungt par, hvor den ene part ikke har lyst til at leve mere, og den anden måske får ham til at gøre noget ved det.
 
Mediet CNN har samlet nogle af de sms’er, som har været fremlagt under retssagen. Dem kan du se her
 
Michelle Carter må vente til den 3. august på at få afgjort, hvilken straf hun ender med at få.
 
Fortjener Michelle Carter at blive dømt for uagtsomt manddrab?

TV2
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter