Ups! DSB lod handikappet i stikken

Ups! DSB lod handikappet i stikken

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Søren Meinert havde taget toget fra Esbjerg til Aalborg og havde på forhånd meldt sin ankomst til DSB Handicapservice, så de kunne hjælpe ham med at komme ud på perronen. Men i Aalborg var DSB langt fra at være klar til at hjælpe Søren.

Blot ni minutter før ankomsten til Aalborg fik Søren Meinert nemlig at vide, at kørestolsliften i Aalborg ikke virkede.
DSB ville derfor have ham til at vente 40 minutter længere i toget og køre videre til Hjørring. Han fik at vide, at man i Hjørring ville og køre ham tilbage til Aalborg.
 
”Det synes jeg jo vitterligt, var verdens dummeste ide, for det giver jo ingen mening at sætte mig af i Hjørring for at fragte mig tilbage til Aalborg. Det virker fuldstændig omsonst,” siger Søren Meinert til TV2.

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe del af Prinsesse Diana

Dog kom Søren Meinert aldrig til Hjørring. Stik mod DSB’s melding, kørte toget nemlig ikke videre fra Aalborg. I stedet måtte han blive i toget og se, at problemet med kørestolsliften var, at den stod på det forkerte spor.

Det endte med at tage DSB en time og tyve minutter at flytte liften til det rigtige spor og hjælpe Søren Meinert ud på stationen.
DSB’s regionchef i Nordjylland, Jørgen D. Rasmussen beklager, at Søren Meinert havde sådan en oplevelse med DSB.

”Vi vil helt klart følge op med vores underleverandører i næste uge, og evt. finde ud af, hvad vi skal have tilpasset. Der er i hvert fald noget, der ikke har fungeret som det skulle,” siger Jørgen D. Rasmussen til TV 2 Nord. 
 
Hvad synes du om DSB’s opførelse?

TV2
 
Tags: 
Nøgleord: