Usportsligt: Sølvvinder buet ud af OL-publikum

Usportsligt: Sølvvinder buet ud af OL-publikum

image title: 
Foto: Denys Kuvaiev/123rf.com
Det endte i tårer for franskmanden, da han til medaljeoverrækkelsen skulle modtage sin sølvmedalje efter at være blevet nummer to til stangspringskonkurrencen.

Det blev tydeligvis for meget for franskmanden, da han til medaljeceremonien blev mødt af buhråb fra det brasilianske publikum.

Den ellers forsvarende olympiske mester fra OL i London følte sig enormt dårligt behandlet af det brasilianske hjemmepublikum, der heppede på deres landsmand Thiago Braz da Silva, som endte med at vinde konkurrencen.

Publikum bidrog ydermere med en pibekoncert samt gentagende buhråb, da franskmanden skulle til at foretage sine afgørende spring.

LÆS OGSÅ: Politiker risikerer straf for at huse flygtninge

Efterfølgende måtte præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach, undskylde for tilskuernes opførsel.

Talsmanden for organisationskomitéen i Rio, Maria Andrada, måtte også beklage for publikums opførsel, og lover i den forbindelse at forstærke budskabet om fairplay og generel opførsel på stadion.

Silva forsøgte at opfordre publikum ved medajleoverrækkelsen, da de begyndte at buhe, hvilket Renaud Lavillenie påskønnede.

Hvad synes du om publikumsopførsel? – ville du have gjort det samme, for at få din landsmand til at vinde?

BT 
Tags: 
Nøgleord: